13.3 C
Cegléd
2024. szeptember 16. hétfő
spot_img

Praktikus kiegészítők kerti partikhoz: eldobható poharak és tányérok

A kerti partik, baráti összejövetelek, családi sütögetések alkalmával gyakran felmerül az igény az eldobható poharakra, tányérokra, ugyanis ezeknek a praktikus kellékeknek a használata rengeteg előnnyel jár. Az alábbiakban arról írunk, hogy miért érdemes eldobható eszközöket alkalmazni, illetve milyen helyzetekben, eseményeken lehetnek igazán hasznosak.

 

A kerti partik elengedhetetlen elemei

 

A Deconline.hu eldobható tányér, pohár kategóriájából könnyedén beszerezhetjük ezeket a felszereléseket, így ha elhatároztuk magunkat, hogy ideje megtartani a régóta beígért kerti mulatságot, ne halogassuk tovább!

 

Ilyenkor a terasz és az udvar jelenti a parti fő helyszínét, azonban ez esetben sem mentesülünk bizonyos előkészületek alól, viszont eldobható eszközökkel jócskán megkönnyíthetjük a készülődés folyamatát, ugyanakkor az utómunkálatok, vagyis inkább a “romeltakarítás” is gyorsabbá válhat.

 

Kiemelt szerepet kapnak tehát az eldobható tányérok és poharak, de természetesen egyéb kiegészítőkre, kellékekre is szükség lesz.

 

Mi mindent érdemes még beszerezni?

 

A kerti partik remek alkalmat kínálnak arra, hogy egy kicsit a szabadban tölthessük az időt, együtt a barátainkkal, családtagjainkkal, ám ahhoz, hogy ez az időtöltés ne feszengésekkel teli legyen, célszerű alaposan felkészülni és minden szükséges kelléket biztosítani. 

 

Nincs is annál rosszabb, mint amikor folyton a házigazdát kell keresni egy-egy szalvéta, pohár vagy épp grillfelszerelés reményében. Szerezzük be az alábbiakat, és semmi gondunk nem lesz a parti idején: eldobható poharak és tányérok, vidám, nyárias színű szalvéták, amelyek stílusukban, mintájukban illeszkedhetnek a parti témájához.

 

Feltétlenül szükséges még egy strapabíró asztalterítő, amely vízálló, egyszerűen tisztítható, ellenálló az időjárás hatásaival szemben. A viaszos vászon kiváló választás erre a célra. Ne feledkezzünk meg a grillfelszerelésekről sem, amennyiben közös sütögetés is tervben van. 

 

A buli lelke pedig a világítás és hangrendszer, hiszen bár a nyári időszakban sokáig világos van, a hangulatfényekről ez esetben is gondoskodni kell. Napelemes fényfüzérekkel és lampionokkal nem lőhetünk mellé. 

 

Miért jó döntés az eldobható pohár és tányér?

 

Rengeteg előnyt tartogatnak számunkra, pláne ha nagyobb létszámú partit rendezünk. Egyrészt kényelmes a használatuk, hiszen nem igényel semmilyen előkészületet (mosást, törölgetést) a kihelyezésük, ugyanakkor a buli után sem kell a tisztítással bajlódni, ráadásul baleset- és sérülésveszély sem áll fenn, hiszen egy eldobható poharat aligha tudna bárki eltörni. 

 

Ezenkívül könnyűek, egyszerűen szállíthatók és kipakolhatók, gyorsan beszerezhetők, ami nem igényel nagyobb anyagi ráfordítást. Választhatunk környezetbarát alternatívát is, amelyek lebomló, komposztálható vagy újrahasznosítható alapanyagokból készülnek. 

 

A következő születésnapi partin, családi, baráti grillezésen próbáld ki te is – garantáltan szárnyra kell majd a hír, hogy milyen szuper volt a buli!

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Megnősült Ungi

A hétvégén megnősült Ungvári Miklós olimpikon, Cegléd büszkesége, akinek...

Ivóvízhálózat karbantartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az ivóvízhálózat szokásos őszi karbantartása keretében 2024....

A 10 legnépszerűbb online tevékenység Magyarországon

Az emberek többségének szüksége van egy kis lazításra, főleg...

Taco Puerto: Az ízek új otthona

A vendéglátás világa sokszor születik meg a szenvedélyből és...

Retró életérzés a Léna bisztróban

A Léna bisztró idén nyáron júniusban nyitotta meg kapuit...