14.2 C
Cegléd
2024. szeptember 16. hétfő
spot_img

Pannonfém, a ceglédi csarnoképítő

A Pannonfém ceglédi csarnoképítő cég, amely helyben és országosan is ismert, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és megszámlálhatatlan elégedett ügyféllel büszkélkedhetnek.
Interjúnkban Patály Győző ügyvezetővel arról beszélgettünk, milyen előnyökkel bír a csarnoképület, a hagyományos épületekkel szemben és milyen új innovációkat alkalmaznak munkájuk során.

– Cégünk 2003-ban alakult és jelenleg is acélszerkezetek gyártásával foglalkozik. Pontosabban acélvázas ipari, sport és mezőgazdasági csarnoképületek vázszerkezetének gyártásával és teljes körű generál kivitelezésével, tervezéstől a kulcsrakész átadásig. Munkáink során magasan szakképzett kollégáinkkal és az évek alatt kialakult beszállítói körrel illetve partnerekkel dolgozunk együtt. – mutatja be dióhéjban cégét az ügyvezető.
– Miben egyedi az Önök vállalkozása, más csarnoképítő cégekkel összevetve?
– Mi az, amiben jobbak vagyunk, mint a versenytársak?! Talán a szavahihetőség és a jó minőség, a rugalmasság, a jó szakemberek, jó alvállalkozók, a gyors kivitelezés, teljes generálkivitelezés, illetve az, hogy tudjuk tartani az árakat. Kiváló alapanyagokkal dolgozunk: nem egyszerű raktárat építünk, hanem design épületeket. Ehhez elengedhetetlen, hogy profi tervezővel dolgozzunk együtt és az előkészítést, gyártást is saját telephelyen végezzük.
A csarnoképítő vállalkozások között nem mi vagyunk és nem is célunk, hogy mi legyünk a legolcsóbbak, viszont kizárólag a legjobb minőséget biztosítjuk megrendelőink részére.


– Pontosan mit jelent az igényesség és a kiválóságra való törekvés az Önök számára?
– Kivitelezésünk során csak magas minőségű alapanyagokat használunk fel. Az épületnek nem csak műszakilag kell a legmagasabb elvárásoknak megfelelni, hanem a külső esztétikai szempontoknak is. Az alapanyag gyártóink, mint például a szendvicspanel-beszállító új fejlesztésű termékeit igyekszünk használni a kivitelezéseink során. Ezek az innovációk jobb hőtechnikai paraméterekkel rendelkeznek, súlyban könnyebbek, illetve színekben, külső megjelenésükben is változatosabbak. Fő szempont az is, hogy ezeknek az új termékeknek a környezetvédelmi besorolása is magasabb az elődjéhez képest.
– A hagyományos épületekhez képest mi a csarnoképületek előnye és hátránya?
– Előny a gyorsabb kivitelezési határidő, az esztétikusabb kivitel, a kedvezőbb megvalósulási költség, nagyobb terek kialakítása költség hatékonyabban a hagyományos építési módszerekhez képest. Későbbiekben könnyebb bővítési, alakítási lehetőség kevesebb bontással. A rendszeresen karbantartott csarnok épületeknél nem igazán tudunk hátrányról.
– Milyen típusú megrendelőkörük van?
– Megrendelői körünk változatos: magánszemélyek, szervezetek, cégek, vállalkozások, önkormányzatok. A csarnoképületek célja szerint készítünk raktározásra, gyártóüzem, vagy irodaépület funkcióra, sportlétesítményként, szerviz, vagy akár hűtőház céljára, vagy közösségi célra épületet. Cegléden talán a legismertebb munkáink a HOME-Max raktára, a Living Sport tollaslabda pálya, az AranyAblak üzemei és raktárai.
– Mire a legbüszkébbek a cég életében?
– Arra, hogy folyamatos megkereséseink vannak, munkáink jelentős része ajánlások alapján történik, ami egy visszaigazolás, hogy elégedettek a megrendelőink.
– Több mint 20 éves a cég, milyen terveik, céljaik vannak még?
– Folyamatosan képezzük munkatársainkat, emellett figyelünk a piacon megjelenő új anyagokra, amelyeket felhasználhatunk kivitelezéseink során, hogy az általunk épített csarnok ne csak egyszerű létesítmény legyen, hanem minden téren megfeleljen a mai kor követelményeinek. Fontos célunk képzés indítása, a diákok oktatása. A cél az, hogy fiataloknak adjunk valódi gyakorlati tudást, szakmát a kezükbe, amivel erősíthetik ezt az ipari szegmenst, illetve a cég csapatát. Elsősorban ceglédi szakképző iskolákkal szeretnénk a kapcsolatot kialakítani.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ivóvízhálózat karbantartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az ivóvízhálózat szokásos őszi karbantartása keretében 2024....

A 10 legnépszerűbb online tevékenység Magyarországon

Az emberek többségének szüksége van egy kis lazításra, főleg...

Taco Puerto: Az ízek új otthona

A vendéglátás világa sokszor születik meg a szenvedélyből és...

Retró életérzés a Léna bisztróban

A Léna bisztró idén nyáron júniusban nyitotta meg kapuit...

65 éves traktor

Városunkat, Ceglédet is képviselte Szunyogh József a Mezőkövesdi Gépész...