13.3 C
Cegléd
2024. szeptember 16. hétfő
spot_img

Motortuning a méltán híres német precizitás által

Az autógyártás és autótechnika területén a minőség szinonimája sokak számára egyet jelent a német gyártókkal. Nincs ez másként a különböző tuningcégek esetében sem, hisz a minőség fogalma mára itt is összeforrt a német precizitással.

 

A világhírű DTE System is ezt a magas minőségű vonalat képviseli a prémium és luxus autómárkák teljesítménynövelése terén.

 

A PREMIUM CAR DESIGN motortuning műhelyében is előszeretettel építik be ennek a szinte minden autó márkával kompatibilis PowerControl chiptuningját.

 

DTE Systems

 

A Patrick von Drunen alapította német DTE Systems 1996 óta az egyik vezető vállalat a motor- és gázpedál-tuning szegmensben. A folyamatos fejlesztéseknek és innovatív megoldásoknak köszönhetően a legelismertebb tuningcégek közé kerültek. Más chiptuning vállaltokkal ellentétben azonban nemcsak a fejlesztés, hanem a gyártás és forgalmazás is a tevékenységi körükbe tartozik. Azért is rendkívül népszerűek, mert a személyautók mellett egyéb más járműveknek, teherautóknak, traktoroknak, motorcsónakoknak is  kínálnak tuningolási opciókat.

 

PowerControl chiptuning

 

A mai chiptuning-alternatívák legjobbjai között található meg a PowerControl, ha a biztonságot (például motorhőfok-ellenőrzés), extra teljesítményelérést és a beállítási lehetőségeket tekintjük. Három választható, a Sport, a Dinamikus és a Hatékony programjához is 7 teljesítményszint tartozik. Az eszköz hozzáfér a feltöltő-, a turbó- és a szívócsőnyomás értékeihez is, így garantálva a szinte végtelen beállítási lehetőségeket.

 

A PowerControlhoz tartozik egy folyamatosan frissülő okostelefonos applikáció, ami valós időben továbbítja a betáplált adatokat az autó központi számítógépéhez csatlakoztatott kis fekete dobozhoz. 

 

A PowerControl chiptuninggal átlagosan 30%-os teljesítménynövelés érhető el, ami plusz 45 lóerőt is jelenthet egyes típusoknál. Ráadásul a kiegyensúlyozottabb teljesítmény és kevesebb sebességváltás miatt a jármű fogyasztása nem mellékesen nagyjából 15%-kal csökken.

 

PedalBox a még gyorsabb gázreakcióért

 

A PedalBox a PowerControl chiptuning olyan opcionális kiegészítője, melynek révén lehetőség nyílik a még jobb teljesítmény elérésére a gázadási reakció idő minimalizálásával. 

 

A gázpedálok lenyomása után még eltelik némi idő, amíg az autó valóban reagálni fog. A PedalBox a gázpedál szenzorjához kötve segít minimalizálni ezt a hatást, így optimalizálni lehet vele a fojtószelep reakcióidejét. Már kisebb gázadásra is gyorsabb, hevesebb lesz az autó, ami új élményt ad a vezetésben. Három üzemmódja van: City, Sport és Sport Plus. 

 

Igazi versenyautós élményt nyújt a PedalBox, ami persze bármikor kikapcsolható. Ez a gázpedál-tuning külön kényelmesen, illetve egyszerűen kalibrálható egy okostelefonos alkalmazás segítségével. 

 

A PowerControl chiptuning igazán remek választás autója teljesítményének növeléséhez, amit a PREMIUM CAR DESIGN műhelyében német precizitással, garanciálisan kaphat meg.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Forgalomkorlátozások

A hétvégén rendezi meg a Kossuth Művelődési Központ Nonprofit...

Megnősült Ungi

A hétvégén megnősült Ungvári Miklós olimpikon, Cegléd büszkesége, akinek...

Ivóvízhálózat karbantartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az ivóvízhálózat szokásos őszi karbantartása keretében 2024....

A 10 legnépszerűbb online tevékenység Magyarországon

Az emberek többségének szüksége van egy kis lazításra, főleg...

Taco Puerto: Az ízek új otthona

A vendéglátás világa sokszor születik meg a szenvedélyből és...