13.3 C
Cegléd
2024. szeptember 16. hétfő
spot_img

Ötletek a nappali berendezéséhez

Milyen bútor kerüljön a nappaliba? – ez az a kérdés, amely időről időre felmerül egy család életében. A döntés nem könnyű, hiszen évekre, évtizedekre tervezünk, és ahogy a lakók száma nő vagy csökken, más-más szempontok lesznek a fontosak.

 

Cikkünkben most pár apró trükköt mutatunk be, amelyek segítségével költségkímélő módon tudod berendezni a ház legnagyobb szobáját. Tarts velünk!

 

Egy bútor – több bútor

 

A legjobb, ha egy olyan helyen kezded meg a nézelődést az enteriőr kialakítása előtt, ahol többféle termék is elérhető. A VIP Kanapé bútorai jó választásnak bizonyulnak – nemcsak azért, mert az árak itt rendkívül kedvezőek, hanem azért is, mert mindent megtalálsz egy helyen a kínálatban.

 

Franciaágyak és étkezőasztalok, -székek is kaphatók, de a nappalibútorok tekintetében a legnagyobb a választék: kanapék, sarokülők, 3+2+1 modellek, U alakú kanapék egyaránt megtalálhatók itt. A legtöbb egyéni igényre szabható: a szövet színét és fajtáját te választhatod meg, sőt sok esetben a méreten is lehet módosítani.

 

Ha szeretnéd, kombinálhatod is a bútorokat: például választhatsz egy háromszemélyes kanapét 2 fotellel, esetleg egy sarokgarnitúrát puffal. Mind remek ötlet! Lássunk is egy konkrét példát!

 

Genua sarokkanapé és puff

 

A Genua sarokkanapéra tekintve rögtön elfog bennünket az érzés: “Ilyen modern bútort szeretnék a nappalimba!” Nemcsak a dizájnos kivitel, a szépen ívelt forma vagy a különleges ágylábak miatt szeretünk bele azonnal a bútorba. Járnak hozzá díszpárnák is, így kényelmes, kuckózásra alkalmas kanapé lehet a miénk.

 

Bár maga a sarokülő nem ágyazható és ágyneműtartója sincs, mégis nehéz ellenállni a modellnek. Van azonban egy trükk, amely ez esetben is alkalmazható: rendeljünk mellé egy széles puffot is a VIP Kanapé webáruházból, és a két elemet összetolva egy kényelmes fekvőfelületet alakíthatunk ki.

 

Ez nemcsak akkor praktikus, ha vendégek jönnek hozzánk, és nincs hol aludniuk, hanem akkor is, ha a párunkkal összebújva szeretnénk tévézni. A Genua puffal együtt 177 x 103 cm-es fekvőfelületet biztosít így.

 

A termékeket háromféle színben rendelhetjük meg, a sarokkanapé jobbos és balos kivitelben is kérhető.

 

További ötletek

 

A fent említett webáruház kínálatában még számos olyan modell van, amely mellé külön rendelhetünk puffot, fotelt. Használjuk ki ezt a lehetőséget!

 

Egy 3+2+1 ülőgarnitúrát sem kell pontosan ilyen kivitelben kérnünk. Ha az igényeinknek egy 3+3+2 vagy egy 2+1+1 verzió felel meg, beszéljük meg a munkatársakkal, milyen határidővel tudják elkészíteni a bútort.

 

Ha bővül a család, akkor rendelhetünk egy plusz elemet bármikor az adott modellből. Ha pedig kirepültek a gyerekek a fészekből, akkor egy kis átalakítással könnyen be tudjuk rendezni a nappalit újra – a fotelek például kerülhetnek a régi gyerekszobába vagy az újonnan kialakított olvasósarokba, a háromszemélyes kanapét pedig áttehetjük a vendégszobába.

 

Jobb, ha variálható bútorokban gondolkozunk, ezért is jó döntés a VIP Kanapé bútoráruház modern és kedvező árú termékei között szétnéznünk!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Forgalomkorlátozások

A hétvégén rendezi meg a Kossuth Művelődési Központ Nonprofit...

Megnősült Ungi

A hétvégén megnősült Ungvári Miklós olimpikon, Cegléd büszkesége, akinek...

Ivóvízhálózat karbantartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az ivóvízhálózat szokásos őszi karbantartása keretében 2024....

A 10 legnépszerűbb online tevékenység Magyarországon

Az emberek többségének szüksége van egy kis lazításra, főleg...

Taco Puerto: Az ízek új otthona

A vendéglátás világa sokszor születik meg a szenvedélyből és...