13.3 C
Cegléd
2024. szeptember 16. hétfő
spot_img

Te tudod, mi ez a különleges, hibrid anyag?

Az elmúlt években a körömipar folyamatosan fejlődött, újabb és újabb technológiák, illetve alapanyagok jelentek meg, amelyek megkönnyítik és tökéletesítik a körömápolást. 

 

Az egyik ilyen innováció a Polygel, amely gyorsan népszerűvé vált mind a szakemberek, mind a hétköznapi felhasználók körében. De mi is ez pontosan, és mi az oka a népszerűségének? A mai cikkünkben ezt vizsgáljuk meg részletesebben.

 

Mi az a Polygel?

 

A Nail4U-nál kapható akril gél termékcsalád adja meg erre a választ. A Polygel egyesíti a zselé és az akril előnyeit, miközben kiküszöböli azok hátrányait. 

 

Az állaga sűrűbb, mint a hagyományos zseléé, de rugalmasabb és könnyebben formázható, mint az akril. Nem folyik el, ami lehetővé teszi a pontos és precíz munkavégzést, így a kezdők számára is abszolút jó választást jelent. 

 

Az pedig már csak hab a tortán, hogy nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, amelynek köszönhetően kevésbé okoz allergiás reakciókat. Ez különösen fontos azok számára, akik érzékenyek a hagyományos akril- vagy zseléanyagokra.

 

Hogyan használd a Polygelt?

 

Kezdd a körmök alapos tisztításával és fertőtlenítésével, majd vigyél fel egy kevés körömelőkészítőt (primert), hogy biztosítsd a Polygel optimális tapadását! Miután ez megszáradt, jöhet egy réteg alaplakk, amelyet köttess meg UV- vagy LED-lámpa alatt! 

 

Ha ez megvan, nyomj ki egy kis mennyiségű Polygel anyagot a tubusból egy spatulával, majd helyezd a köröm közepére! Aztán fogj egy ecsetet, amelyet isopropyl alkohollal nedvesítettél meg, és simítsd el, illetve formázd a Polygel anyagot. Ez nem köt meg azonnal, így elegendő időd lesz majd a formázásra és a korrekciókra.

 

Következő lépésként helyezd a körmöt UV- vagy LED-lámpa alá, és köttesd a gyártó által ajánlott időtartam alatt (általában 30-60 másodperc LED-lámpa esetén, és 2 perc UV-lámpánál)!

 

Formázás és finomítás

 

A fenti lépések elvégzését követően már csak annyi dolgod maradt, hogy egy körömreszelő segítségével a kívánt formára alakítod a Polygelt, portalanítod a körmöt, és felviszel egy réteg fedőlakkot, amit ugyanúgy hagysz megkötni az UV- vagy LED-lámpa alatt.

 

Tippek a Polygel technika használatához

 

Fontos, hogy az általad használt ecset szintetikus szálú legyen, mivel azzal lehet a legjobban formázni. Ne feledkezz meg a tisztán tartásáról sem! Használat után tisztítsd meg alaposan, és ne hagyd a Polygelt megkeménykedni vagy beleragadni!

 

Végül, de nem utolsósorban pedig annyit tanácsolnánk még, hogy kísérletezz a színekkel, és ne ragadj le bizonyos árnyalatoknál! A Polygel olyannyira sokféle színben érhető el, hogy igazán kreatív és egyedi körömdekorációkat készíthetsz.

 

Amennyiben kérdésed merülne fel a fentebb leírtakkal kapcsolatban, keresd nyugodtan a Nail4U szakértő csapatát, akik szívesen segítenek majd! Ellátnak a szükséges információkkal és tanácsokkal, hogy könnyebben tudj dönteni.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Forgalomkorlátozások

A hétvégén rendezi meg a Kossuth Művelődési Központ Nonprofit...

Megnősült Ungi

A hétvégén megnősült Ungvári Miklós olimpikon, Cegléd büszkesége, akinek...

Ivóvízhálózat karbantartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az ivóvízhálózat szokásos őszi karbantartása keretében 2024....

A 10 legnépszerűbb online tevékenység Magyarországon

Az emberek többségének szüksége van egy kis lazításra, főleg...

Taco Puerto: Az ízek új otthona

A vendéglátás világa sokszor születik meg a szenvedélyből és...