14.9 C
Cegléd
2024. szeptember 19. csütörtök
spot_img

Megnősült Ungi

A hétvégén megnősült Ungvári Miklós olimpikon, Cegléd büszkesége, akinek nevét a judocsarnok is viseli. Ungi még nyáron nyilatkozott arról a meglepetes.hu-nak, hogy titokban eljegyezte barátnőjét, Demeter Dórit. Szülővárosában Cegléden a zuhogó eső sem tudta elrontani a hangulatot: dudáló autók és fúvószenekar hangjaira vonultak be a ceglédi városházára, hogy népes vendégsereg előtt kimondják a boldogító igent.


„Négy évvel ezelőtt találkoztunk először egy lovas rendezvényen, később pedig spontán összefutottunk egy másik helyszínen. A kapcsolatunk szép lassan bontakozott ki, a következő állomása pedig a házasságkötés lesz”- mondta még az eljegyzéskor a 43 éves sportoló, aki úgy érzi, megérett a családalapításra. A közgazdász diplomával rendelkező, beruházási menedzserként dolgozó Dóri 16 évvel fiatalabb Miklósnál. „Eddig az élsport tette ki az életemet. Most pedig egy új szakasz elé nézek: férj és édesapa szeretnék lenni.” – nyilatkozta akkor a sportoló.


Miki nagycsaládban nőtt fel, tízen vannak testvérek. A sportoló ezer szállal kötődik a szülőföldjéhez, de jelenleg kétlaki életet él, Cegléd és Budapest között ingázik.
„Dórival a fővárosban és a szülővárosomban is lakunk. Népes családom van, és mi mindig ott vagyunk egymásnak. Mezítlábas parasztgyerek vagyok, aki rögtön megy, ha egy családtagnak, barátnak vagy ismerősnek segíteni kell. Én otthon, a saját környezetemben nem híres olimpikon vagyok, hanem csak Unginak hívnak. A kisvárosi, vidéki élet nekem nagyon bejön. A menyasszonyom székely származású, a rokonai ott laknak, ezért Erdélybe is mindig boldogan látogatunk el. Hogy hol lesz a végleges otthonunk, még nem tudom, de egy biztos, a leendő gyerekeinket is a sport és a természet szeretetére fogjuk nevelni.” – nyilatkozta Ungi.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Országos Bajnokság eredmények

A Kozma István Magyar Birkózó Akadémia csepeli nagycsarnoka adott...

Semmi sem maradt a kocsiból

A Tények készített hírt a hétvégi balesetről, melyben furgonnak,...

Vissza kell fizetni a pályázati támogatást

Dr. Csáky András polgármester közösségi oldalán arról számolt be,...

Ceglédi vállalkozói piaci körkép: kihívások és megoldások

A változó gazdasági körülmények között Cegléden és térségében is...

Kiderítettük, milyen hatással vannak ránk a különböző színes fények!

Link 1: https://maxdiszkont.hu/disco-lampa        Aki emlékszik a múlt századi diszkógömbökre, az...