3.5 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Szuper tipp, ha igazán tartós műszempillára vágysz

 

 

A műszempillát viselő nők szeretnék, ha minél tovább gyönyörködhetnének a csodás pilláikban, azonban az egyik legfontosabb dolgot elfelejtik, ami a tartósság alapja. Ez pedig nem más, mint a műszempilla megfelelő tisztítása. 

 

Ha azt szeretnéd, hogy épített szempilláid sokáig csodásak maradjanak és ne potyogjanak le idejekorán, érdemes műszempillával is alkalmazható sminktermékeket és kifejezetten hozzávaló tisztító- és ápolószereket használnod. Az Xtreme Lashes műszempillái és ápolótermékei kiemelkedően jó minőségűek, így érdemes alaposan szétnézni a webshop kínálatában.

 

Lash Care rutin a mindennapokban

 

Ahhoz, hogy az épített pilládat a lehető legalaposabban tudd megtisztítani, mutatunk egy négylépéses Lash Care rutint, amit ajánlott minden este lefekvés előtt elvégezned. 

 

  1. Gondos kézmosás után vízzel alaposan mosd át a szemeidet és környékét.
  2. 1-1 pumpányit nyomj  az Xtreme Lashes olajmentes sminklemosójából egy szálmentes kozmetikai szivacsra, és töröld át a szempilláidat, a tövektől a külső szélek felé haladva. A tövek tisztítására fokozottan ügyelj.
  3. Harmadik lépésként sminklemosóval fújj be egy szöszmentes, mikroszálas kefét, és tisztítsd meg vele a szempillák között ragadt sminkmaradványokat. 
  4. Utolsó lépésben pedig vízzel öblítsd le a szemed, majd ha megszáradtak a szempilláid speciális pillakefével szépen lassan fésüld ki a pilláidat. Végeredményben higiénikus és teljesen tiszta műszempillákat fogsz kapni.

 

Mi az, amit soha ne tegyél?

 

Fontos szabály, hogy ragasztást követően 2 órán keresztül ne érje víz vagy vízgőz a pillákat, kerüld a szoláriumot, a gőzkabint és a szaunát is, hogy a ragasztó egészen biztosan megszáradhasson.

 

Ne használj olajos alapú sminktermékeket, lemosót sem, a micellás vizet is kerüld el. Az olaj feloldhatja a műszempilla ragasztót, és ez csökkentheti a pillák tartósságát. A szempillaspirál használata sem javasolt, illetve a vízálló smink sem jó ötlet, mert ezektől igen nehézkes megtisztítani a szempillákat. Mindezek mellett ügyelj arra is, hogy a szempilláid ne kócolódhassanak, naponta fésüld ki, hogy szépen álljanak a szálak és ne tapadjanak össze.

 

Mit okoz a szempilla-ápolási rutin elhagyása?

 

Ha nem tisztítod megfelelően a műszempillákat, akkor a szempillák töveinél élősködő demodex atkák elszaporodnak, ami szemgyulladást okozhat. Ebből fakadóan a természetes szempilláid megritkulhatnak, ami visszafordíthatatlan károkat is okozhat. Ráadásul a műszempillák is elkezdhetnek lepotyogni, mert természetes pilla hiányában egyszerűen nem lesz mire építeni a műszempillákat. 

 

Használj minőségi termékeket!

 

Ha szeretnéd hosszú távon megőrizni természetes pilláid egészségét és műszempilláid tartósságát, használd olyan márka termékeit, amely már bizonyította kiváló minőségét. Ilyen az Xtreme Lashes márka, amelyet az a Horvat Krisztina képvisel Magyarországon, aki közel 2 évtizede meghonosította kis hazánkban a műszempilla építést, ezzel egészen új lendületet adva a hazai szépségiparnak.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...