3.5 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

 

 

Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul a fejünkben, hogy zárt kerítést kellene építeni, de ha nem vagyunk ennyire szerencsések, előfordulhat, hogy ki sem megyünk a teraszra, a kertbe.

 

Amikor arról ábrándozunk, hogy milyen lesz majd az első lakásunk, a családi házunk, gyakran csak a közvetlen környezetünket tervezgetjük, és az ingatlan határaival nem is foglalkozunk. Pedig a kerítés vonatkozásában mindenképpen kellene, és nemcsak az épület stílusa, megjelenése, hanem az élettartam, a karbantartási igény, valamint a kert, a terasz használhatósága szempontjából is.

 

Milyen kerítés mellett döntsünk? Mikor lehet a WPC zárt kerítés elem ideális választás?

 

A legfőbb szempontok

 

A kerítések alapvetően a magántulajdon és a magánélet védelmét hivatottak szolgálni. A biztonságunkat és a nyugalmunkat szem előtt tartva többféle típus és anyag közül választhatunk, illetve a magasságát is ennek alapján határozhatjuk meg. 

 

A kerítés anyaga meghatározó a karbantartási igény szempontjából, így ennek tudatában érdemes választani. A klasszikus, szépségük, variálhatóságuk és viszonylagos olcsóságuk miatt népszerű fakerítések rendszeres utókezelést igényelnek esztétikus megjelenésük és állaguk megőrzése érdekében. Így ha nem szívesen foglalkozol kerítésfestéssel, más megoldás után kell nézned, a gondozásmentes anyagok jelenthetik számodra a kiutat, WPC és alumínium közül választhatsz. A fa szépségét szeretnéd viszontlátni, de szívesen búcsút intenél a hosszadalmas karbantartásnak? Válaszd a WPC-t!

 

Korszerű WPC kerítések

 

Az újrahasznosított farost és műanyag, valamint egyéb adalékanyagok magas hőmérsékleten és nagy nyomás alatt történő préselésével készült WPC panelek az összetevők legelőnyösebb tulajdonságait ötvözik. Esztétikusak, akár a fa, ugyanakkor tartósak, mint a műanyag. Tervezz bátran 15-20 évre velük! Ellenállóak az időjárás viszontagságaival és a rovarokkal szemben, nem fakulnak, nem szálkásodnak, forma- és mérettartóak. Különféle színekből választhatunk, az épület és a környezet stílusához, színvilágához szabhatjuk.

 

Könnyen megmunkálható, így akár házilag is elkészíthetjük a kerítést. Még egyszerűbbé és gyorsabbá tehetjük a munkát, ha WPC kerítésrendszert alkalmazunk, az ugyanis tartalmazza valamennyi szükséges elemet. 

 

Zárd ki a külvilágot!

 

A WPC kerítéslécek rakhatók vízszintesen és függőlegesen, egymástól tetszőleges távolságra és szorosan egymás mellé sorolva. A zárt kerítések nyugalmat biztosítanak, garantálják a magánszféra védelmét, teljes takarást biztosítanak. Tökéletes választás, ha nem szeretnéd a szomszédok vizslató tekintetét, a járókelők kíváncsi pillantását magadon érezni, szívesen napoznál, strandolnál a kertedben. De ideális akkor is, ha forgalmas út mellett laksz, ugyanis csökkenti a zajterhelést, továbbá kevesebb port és más szennyeződést enged át. 

 

Töltsd a szabadidődet mással, hagyd a kerítésfestést a szomszédra, de hogy ne is kelljen látnod, mit csinál, építs zárt WPC kerítést!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...