21.9 C
Cegléd
2024. szeptember 19. csütörtök
spot_img

Taco Puerto: Az ízek új otthona

A vendéglátás világa sokszor születik meg a szenvedélyből és az inspirációból, és nincs ez másképp a Taco Puerto esetében sem. A cég alapítói régóta dédelgettek egy álmot: egy olyan hely megteremtését, ahol az ételek nem csak a szükségleteket elégítik ki, hanem valódi élményt nyújtanak a vendégeknek. Hosszú időn keresztül keresték azt az ételtípust, amely megtestesíti mindazt, amit a gasztronómiáról gondolnak. Az ízek iránti szenvedélyük sokszor több száz kilométeres utazásokra késztette őket, hogy megtalálják a tökéletes ételt, amely ízvilágával és minőségével képes maradandó emléket hagyni.

A Taco Puerto története tehát nem a véletlen műve, hanem egy gondosan megtervezett és hosszasan érlelt döntés eredménye. Az étterem kínálatának alapját a mexikói konyha adja, amelynek fűszeressége és sokszínűsége nagyban emlékeztet a magyar ízekre, ugyanakkor teljesen egyedi élményt nyújt. A vállalkozás alapítói úgy vélik, hogy a taco az az étel, amely képes átadni mindazt az élményt, amit vendégeiknek nyújtani szeretnének.

A Taco Puerto kínálata a mexikói konyha legjavát vonultatja fel, különös figyelmet fordítva az ízek harmóniájára és a gyors kiszolgálásra. A taco-k középpontjában háromféle tépett hús áll: csirke, sertés és marha, amelyek mindegyike saját, egyedi fűszerkeverékkel készül. Ezek az ízletes húsok adják az alapját a nachos tálaknak, a burritóknak – amelyekből a Grande méretű akár 650 grammot is nyom –, a burrito bowl-oknak és a quesadilláknak is.

Fontos számukra, hogy minden vendégük számára elérhető legyen a Taco Puerto élmény, ezért több ételüket is fogyaszthatják ételintoleranciával élő vendégeik. Tacoikat hagyományosan puha kukorica tortillával készítik, így azok glutén- és tejmentesek. Emellett burrito bowl-jaik és nachos tálaik is gluténmentesek, így a gluténérzékenyek is bátran választhatnak ezekből az ételekből.

Gondoltak a vegetáriánus vendégekre is, így a taco kivételével minden ételükből kínálnak vega verziót. Legyen szó burritóról, nachosról vagy quesadilláról, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő opciót, amely ugyanazt az ízélményt nyújtja, mint a hagyományos változatok.

Az étterem külön figyelmet fordít arra is, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő ételt: alapból az ételek nem csípősek, de az eredeti mexikói chili szószokkal bárki a saját ízlése szerint fokozhatja az élményt. A taco-kat két- és háromdarabos menüben is kínálják, Taco Duo és Taco Trio néven, prémium minőségű tortilla chipssel, mártogatóval és üdítővel kiegészítve.

Az üdítők választéka szintén különleges: a mexikói Jarritos szénsavas üdítők nyolcféle ízben érhetők el, amelyek valódi gyümölcsből készülnek és nádcukorral édesítettek. Ezek az üdítők a mexikói konyha autentikus kísérői, és tökéletesen kiegészítik az ételek ízvilágát.

A Taco Puerto nem csak egy étterem, hanem egy ízélmény, amely a mexikói konyha gazdag világát hozza el a vendégek számára. Az alapítók célja, hogy minden egyes vendégük egy olyan gasztronómiai élménnyel távozzon, amelyre mindig szívesen emlékezik vissza. Várjuk szeretettel, hogy felfedezze a Taco Puerto világát!

Cegléd, Kossuth Ferenc u. 12.
Tel.: 06 70 311 1365

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Országos Bajnokság eredmények

A Kozma István Magyar Birkózó Akadémia csepeli nagycsarnoka adott...

Semmi sem maradt a kocsiból

A Tények készített hírt a hétvégi balesetről, melyben furgonnak,...

Vissza kell fizetni a pályázati támogatást

Dr. Csáky András polgármester közösségi oldalán arról számolt be,...

Ceglédi vállalkozói piaci körkép: kihívások és megoldások

A változó gazdasági körülmények között Cegléden és térségében is...

Kiderítettük, milyen hatással vannak ránk a különböző színes fények!

Link 1: https://maxdiszkont.hu/disco-lampa        Aki emlékszik a múlt századi diszkógömbökre, az...