3.1 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Megbízható bőröndök a nagyvilágban

Amikor távoli országba utazunk, akkor mindig jó, ha van egy megbízható társunk, amely gondoskodik a holmijaink védelméről. Ahhoz, hogy minden ruhánkat és kiegészítőnket könnyen szállíthassuk, szükségünk van egy megbízható bőröndre, ami gondoskodik a kényelmünkről. 

 

A legtöbb esetben azonban problémát okoz a fogó vagy a kerék letörése, elhasználódás. Fontos tehát, hogy megbízható márka termékét válasszuk.

 

Az egyik legismertebb koffer gyártója

 

A Taskam.hu bőröndjei között olyan darabokat találhatunk, amelyek garantáltan bírják a rendszeres repülős utazást. Van olyan márka, amely majd száz éves múlttal rendelkezik, hiszen 1933 óta foglalkoznak bőröndök gyártásával.

 

Az American Tourister az egyik legismertebb táskamárka a világon, akik felnőtteknek és gyermekeknek is készítenek egyedi koffereket. Kiszolgálják az egész családot. A márka évtizedek óta a Samsonite tulajdonát képezi, ezért termékeik extrán elegánsak, minőségi anyagból készülnek. Egyszer kell őket megvenni és aztán évtizedekig bírják a strapát.

 

A legkedveltebb darabjait több színben és méretben vásárolhatjuk meg. Minden korosztályt kiszolgálnak, egyedi igényekre is gondolnak, így a családi pihenés végre tényleg kényelmes lehet.

 

Az alapítás története

 

A gyárat 1933-ban Sol Koffler alapította meg a Rhode Island-i Provance városában. Koffler álma az volt, hogy mindenki számára elérhető és megbízható bőröndöket kínáljon, lehetőleg elérhető áron. Ez egykor jelképesnek számító 1 dolláros összeg volt, aminek köszönhetően bárki könnyen utazhatott, még a nagy gazdasági válság idején is.

 

Több innováció is kötődik hozzájuk, ami nem csoda, hiszen közel egy évszázada foglalkoznak kofferek gyártásával. A termékek továbbfejlesztése a második világháborút követően indult el valamikor az 1940-1950-es években. Ekkor kezdték el használni a szilárd műanyagokat, végül a formatervezési elemeket is újragondolták. Úttörőként elsőként rukkoltak elő zárható bőröndökkel, aminek hála mindenki biztonságban tudhatta a holmijait.

 

1985-ben szintén ők voltak az elsők, akik polipropilénból készült bőröndökkel látták el a piacot, kihasználva ezzel az újnak számító anyag kis súlyát és kiemelkedő tartósságát. 1993-ban végül a Samsonite vásárolta fel a brandet, ennek köszönhetően tudták tovább növelni a termékkínálatukat.

 

Miért válasszuk őket?

 

Mert ezek a bőröndök egytől egyig tartósak és erős anyagból készülnek. Ellenállnak az utazások során a fizikai behatásoknak, a véletlen ütéseknek, rúgásoknak, eséseknek. A repülős utak alatt gyakori, hogy a reptereken nem figyelnek eléggé a csomagjainkra, aminek hatására könnyen sérülnek és karcolódnak. A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően az American Tourister bőröndök évtizedekig megkönnyíthetik a szállítást és az utazást.

 

Ezek a modellek gyakran négykerekű kivitelben készülnek, ami 360 fokos mozgathatóságot eredményez. A teleszkópos húzókarok pedig leegyszerűsítik a bőröndök húzását, aminek hála nem kell erőt kifejteni ahhoz, hogy magunkkal vigyük a csomagjainkat.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...