– Helyi vállalkozás lévén felvetődik a kérdés a munkatársak felvételénél és az alap- és nyersanyagok beszerzésénél érvényesül-e a ceglédiek elsőbbsége?
– Ami a munkavállalókat illeti, a válaszunk mindenképpen igen. Mivel az étterem a város külterületén fekszik, így a bejárás a környékbelieknek a legkényelmesebb. Sikerült egy olyan munkatársi csapatot összeállítanunk, ahol a fáradságos munka ellenére az egész nap jó hangulatban telik. Az alapanyagok beszerzésénél elmondhatjuk, hogy a legfőbb tényező a minőség, az alapanyagok kiválasztásánál ez a legfontosabb szempont.
– A megnyitón is elhangzott a szezonalitás kérdése, a fürdő időjárástól függő telítettsége adja a vendégkör zömét. Milyen ötletek vannak a szezonon kívüli prosperitásra?
– Ez igaz, azonban az elegáns belső éttermi részben egész évben várjuk „a la carte” étkezésre vendégeinket. Emellett lehetőség van a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására, amelynek teljeskörű megszervezését is vállaljuk. Egyedi igényeknek megfelelő rendezvények megvalósítására is van lehetőség.
– Vannak-e a nem fürdővendég ceglédieket érintő akciók, lehetőségek, például menü, vagy házhozszállítás?
– Természetesen, terveink szerint a menüztetést és a házhozszállítást a későbbiekben fogjuk bevezetni.