E hónapban bemutatkozik az üzletben a Boppe családi manufaktúra is. A hódmezővásárhelyi vállalkozás tejtermékeit természetes úton készíti, magas higiéniai körülmények között. A családi manufaktúrába rendszeresen látogatnak el holland és amerikai szakemberek tanulni, mert európai viszonylatban is példaértékű a technikai színvonaluk. Saját állatállományuk tejéből készítik a finom joghurtot, túrót, vajat, sajtokat. A takarmányozás során nem használnak tápszereket, antibiotikumokat, így termékeik magas minőségű, jó ízvilágú, természetes és egészséges készítmények.
Az Éléstár Élelmiszer Szaküzlet áruválasztékának összeállítása során a tulajdonosok gondoltak a táplálékallergiásokra is, a kínálatban szerepelnek szója- és gluténmentes termékek is. De a különlegességekre vágyók sem csalódhatnak, őket mangalica és szürkemarha húsból készült finomságokkal várják. Az Éléstár az étkezésükre igényes és minőségi, természetes ízeket kedvelő vásárlókat pénztárcabarát árakkal várja üzletébe.