5 C
Cegléd
2025. január 11. szombat
spot_img

Ceglédiek Cannes-ban

Cannes mára nem csak a filmművészet fellegvára, itt tevékenykedik a rendkívül fiatal, ám de annál kreatívabb, Jéróme De Oliviera, francia cukrász-világbajnok. „Intuitions by J” elnevezésű szalonja az édesség kedvelők és a szakemberek zarándokhelye. Az un. „nyitott műhelyt” vezető, megnyerő fiatalember szívesen konzultált szeptember elején néhány elkötelezett magyar kollégával, köztük Lajos Mary-val a ceglédi, Békebeli cukrászat szakmai vezetőjével. A „kis mester” (ahogy világszerte ismerik) arra biztatta a magyar kézműves cukrászokat, hogy használjanak szezonális minőségi, regionális alapanyagokat, kímélő konyhatechnikákkal ötvözve és így mindenki egyedi, csak rá jellemző ízvilágot képviselhet üzletében mesterfokon.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

A magyar Monroe Nagykőrösről

Csillaga van a hollywoodi hírességek sétányán, ám kevés magyar...

„Megérkezett a tollfelvásárló”?

Az önkormányzat egyik legfrissebb döntésének értelmében a tollfelvásárló és...

Új év, új remények?

Mint ismert a ceglédi közélet iránt érdeklődők számára, az...

Dubai Csoki – Mi is ez a pisztáciás édesség körülötti őrület?

Úgy érzem a dubaji csokoládé trend mindenütt jelen van....

Egy buszt loptak el Cegléden

Egy régóta egy helyben álló, rendszám nélküli Ikarus buszt...