3.1 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Mert együtt lenni jó!

A Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda Családi napot rendezett 2013. május 18-án. Ismét betöltöttük a tornatermet, szép számmal megjelentek a leendő elsősök családtagjai, óvodásoktól a nagyszülőkig.

A világszép kecskebéka című bábelőadás negyedikeseinktől és a labdás bemutató elsőseinktől remekül szórakoztatta az összegyűlt gyermeksereget. Közös zenés bemelegítő torna következett, majd együtt játszott anya, apa, lánya, fia a „gurítós”, „állatos”, „toronyépítős”, „fagyis”, „lovacskás” csapatversenyekben. A vendégváró büfé finomságai egy szempillantás alatt elfogytak. Nagy örömmel, élvezettel kézműveskedtek kicsik és nagyok. Készíthettek mogyorós mókuska ügyességi játékot, díszíthettek pillangót, papírsárkányt, melyeket boldogan vittek haza a gyerekek. A délelőtt végén a leendő osztályok elismerő okleveleket kaptak, s a felsősök zsákbamacska ajándékait bontogatták izgatottan.

A közösségi együttlét öröme, gyermekzsivaj, kacagás, ráérős beszélgetések, az arcokon mosoly… Reméljük, ez a nap a családok számára felejthetetlen, élményekben gazdag volt.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...