6.1 C
Cegléd
2024. október 23. szerda
spot_img

Ceglédiek a serdülő válogatottban

Másnap korai ébresztő után a helyszínen volt lehetőség a mérlegelésre, majd reggeli után indultunk a verseny helyszínére. A verseny az U14-es korosztály küzdelmeivel indult hat szőnyegen. Szép számmal gyűltek össze a judokák, amint a verseny honlapjáról megtudtuk, huszonkilenc ország több mint hatszáz versenyzője indult a két korcsoportban.

A ceglédi fiatalok közül először a lányok álltak tatamira. Kerekes Gréta az 57, míg Klein Dorina a 36 kilogrammban mérte össze az erejét a többiekkel, és mind a ketten az értékes második helyen végeztek. Rövidesen megkezdődött a fiúk versenye is, itt is két ceglédi fiatalnak szurkolhattunk. a 60 kilogrammban induló Vég Zsombor nem hagyott esélyt versenyzőtársainak, egyenes az aranyéremig menetelt. Szegedi Dániel a 42 kilogrammban szintén derekasan helytállt, csak egy igen felkészült és láthatóan idősebb orosz versenyző tudta legyőzni, de bronzmeccsen már nem lehetett megállítani, így begyűjtötte a ceglédiek negyedik érmét.

A verseny szervezéséről, a helyszínről csak jókat tudunk mondani, köszönjük a szervezőknek a profi hozzáállást, és a lányainknak, fiainknak a derekas helytállást!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Új lehetőségek nyílnak az erzsébetvárosi ingatlanpiacon

Budapest talán legpezsgőbb éjszakai életéről a legismertebb ez a...

Eltűnt Lázár Beatrix

Egy 17 éves lányt keresnek a nagykőrösi rendőrök. A fiatal...

Szabadfogású diákolimpia sikerek

Hétvégén két versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi birkózók....

Migránsok bukkantak fel Csemőben

Csemő Önkormányzata oldalán október 17-én késő délután felhívás jelent...

Lopássorozat Abonyban

Lopás miatt kell felelnie annak a 19 éves abonyi...