6.1 C
Cegléd
2024. október 23. szerda
spot_img

A ceglédi programok támogatója

– A bank helyi fiókja rendszeres támogatójává vált a városnak. Miért?

– Én személy szerint 14 évesen kerültem a városba, akkor még a kollégiumi szobámban volt az „itthonom”, de mára már az otthonom lett Cegléd. Nekem és kollégáimnak fontos, hogy támogassuk azt a helyet, ahol élünk, ezért veszünk részt különböző eseményeken, mint például a szemétszedés a Városi Tisztasági Napon, vagy élelmiszergyűjtés a rászorulóknak. 

– A Gyermekkönyvtár fejlesztése és a városi adventi programok megvalósulásában idén kiemelkedő szerepet vállalt a CIB Bank. Milyen szempontok szerint határozzák meg milyen kezdeményezés mellé állnak oda?

– Az a tapasztalatunk, hogy ügyfeleink számára nem csak az bír kiemelt fontossággal, hogy milyen tanácsokkal segítjük őket ügyintézéseik alkalmával, hanem az is mivel tudjuk segíteni őket, közösségüket a mindennapokban. Számukra és számunkra egyaránt a partneri viszony, a folyamatos és állandó személyes kapcsolat kialakítása működésünk első és legfontosabb alapelve. Akkor, amikor egy társadalmi kezdeményezés támogatásáról döntünk, figyelembe vesszük – az üzleti kérdések tisztázása mellett – annak közösségformáló jellegét, városra gyakorolt hatását is. De mindenképpen előnyben részesítjük azokat a megoldásokat, amelyek a fenntarthatóságot tartják szem előtt. Nekem személy szerint mindig fontos, hogy olyan kezdeményezések mellett álljak ki, ahol maradandó élményt tudunk adni, ezért idén például a Budai úti iskola gyermekeit támogattuk egy horvátországi nyaralással. De az is fontos, hogy közösségépítő szerepet is vállaljunk, ez volt a foglalkoztató tér kialakítása a Gyermekkönyvtárban, vagy a rajzszakkör támogatás rajzeszközökkel, és ne hagyjuk ki a korcsolyapálya támogatását sem. 

– A CIB Bank országszerte jelentős szerepet játszik a helyi közösségek életében. Ez egyfajta tudatos szerepvállalás?

– Nem csak tudatos, hanem ösztönös is.  A Bank munkatársai a legtöbb esetben maguk is a helyi közösségek oszlopos tagjai, akik munkaidejük lejárta után csak a fiók épületéből lépnek ki, nem pedig a város vérkeringéséből. A banknak jelenleg országszerte 95 fiókja van, és a támogatás mindenhol elkél. Ezt a szellemiséget képviseljük mindenhol.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Új lehetőségek nyílnak az erzsébetvárosi ingatlanpiacon

Budapest talán legpezsgőbb éjszakai életéről a legismertebb ez a...

Eltűnt Lázár Beatrix

Egy 17 éves lányt keresnek a nagykőrösi rendőrök. A fiatal...

Szabadfogású diákolimpia sikerek

Hétvégén két versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi birkózók....

Migránsok bukkantak fel Csemőben

Csemő Önkormányzata oldalán október 17-én késő délután felhívás jelent...

Lopássorozat Abonyban

Lopás miatt kell felelnie annak a 19 éves abonyi...