6.1 C
Cegléd
2024. október 23. szerda
spot_img

Rémálom a Szekér utcában

A környékbeli lakók megszámlálhatatlan esetet mondtak el. Például elbújnak a kisebb gyerekek a Budai úton a bokrok között, majd a nagy azt mondja neki, majd én integetek, lelassítom az autót, te meg eléugrassz és kapunk jó sok kártérítést. Ki lesz a hibás, ha valaki elüti egyszer valamelyiket?! Természetesen, a gyanútlan autóvezetőt hurcolják meg… A bicikliúton is életveszélyes dolgokat csinálnak, elkapják az idős nénik csomagtartóját, hogy megijesszék őket. Saját szememmel láttam, hogy egy kerékpáros elé két méteres botot dobtak, az hirtelen az úttestre kanyarodott ki, éppen egy arra haladó autó elé, csoda, hogy nem lett baleset. Amikor ezt lefényképeztem és számon kértem: miért csinálod ezt, azt mondta nevetve, hogy játszom. 

„Játszanak” macskákkal is, a környékről 15 cica tűnt el, megfogják és kínozzák őket. Egy hete láttam, és lefényképeztem a telefonommal, ahogy a 15. macskával elbántak. Madzagot kötöttek a nyakára, majd a kutyát ráuszították: Tépd szét! jelszóval. A macska próbált elszaladni, de ők a madzaggal mindig visszarántották. Közelebb mentem a kerítéshez, hogy jobb fotót készítsek, akkor megláttak és kijött a legnagyobb gyerek, egy fejszével megfenyegetett, átkozódott. Azt mondta nem fél ő a rendőrségtől sem.

Ősszel kigyulladt a házuk teteje, három tűzoltó autó oltotta a tüzet, és jött a Démász, hogy levágja az illegális vezetéket. Mi a környék lakói is tartunk a gyerekek tüzeskedésétől. 

A fenti ügyről szóló beadványt a jegyző asszonynak adtuk be és 45 család írta alá egyetértőleg a Cserepes, Csalogány, Szekér, Csákány és Kenderföld utcából, valamint a Budai útról. Természetesen emellett a rendőrségi eljárás is megindult, feljelentést tettem az életveszélyes fenyegetés miatt. 

A fenti eseteket azért jegyeztük fel, mert több rendőrségi beadvány után az Önkormányzathoz irányítottak minket. Kérjük az intézkedést, hogy ezek az állapotok megszűnjenek, ami többszáz embernek okoz komoly károkat, és zavarja környék nyugalmát.

Egy környékbeli lakos

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Új lehetőségek nyílnak az erzsébetvárosi ingatlanpiacon

Budapest talán legpezsgőbb éjszakai életéről a legismertebb ez a...

Eltűnt Lázár Beatrix

Egy 17 éves lányt keresnek a nagykőrösi rendőrök. A fiatal...

Szabadfogású diákolimpia sikerek

Hétvégén két versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi birkózók....

Migránsok bukkantak fel Csemőben

Csemő Önkormányzata oldalán október 17-én késő délután felhívás jelent...

Lopássorozat Abonyban

Lopás miatt kell felelnie annak a 19 éves abonyi...