6.1 C
Cegléd
2024. október 23. szerda
spot_img

Legyen a szívünk, szívügyünk!

A Gobbi Hilda Színjátszó Alapítvány és a ceglédi Patkós Irma Művészeti Szakközépiskola adománygyűjtő akciót indít a Ceglédi Toldy Ferenc Kórház Kardiológiai Osztályának javára, diagnosztikai eszközök beszerzésének elősegítése céljából. Kérünk minden kedves Ceglédi Panoráma olvasót, hogy ismeretségi körében népszerűsítse programunkat és amennyiben lehetősége van, anyagilag is támogassa azt!
A programnak a SZÍV HAVA elnevezést adtuk. Meghirdetése előtt egyeztettünk Dr. Pusztai Dezső főigazgató úrral, aki nagyon örült a kezdeményezésnek. Fővédnöknek Földi László urat, országgyűlési képviselőnket kértük fel, aki örömmel vállalta ezt a feladatot.
Dr. Hajkó Erik főorvos úr által felmért technikai igényeknek megfelelően a kórház árajánlatot kért a beszerezni kívánt eszköz gyártójától, amelyből kiderül a berendezés ára. Egy eszköz bruttó ára 7 512 050 Ft. Ha közös erővel sikerülne egy, esetleg két berendezés árát előteremtenünk, akkor azzal jelentősen segítetnénk a szívgyógyászat működését Cegléden.
A lakosság támogatása mellett nagyon számítunk a kórház ellátási körzetéhez tartozó vállalkozások és önkormányzatok segítségére is.
Terveink szerint a gyűjtési akció 2015. március 6-tól április 29-ig tart. Bővebb információt a www. szivhava.pimi.hu honlapon találhatnak. Ezen az elektronikus felületen folyamatosan figyelemmel kísérhetik a programot.
Fogjunk össze! Legyen a szívünk, szívügyünk!


A Ceglédi Panoráma aktuális lapszáma a címlapképre kattintva laopzható.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Új lehetőségek nyílnak az erzsébetvárosi ingatlanpiacon

Budapest talán legpezsgőbb éjszakai életéről a legismertebb ez a...

Eltűnt Lázár Beatrix

Egy 17 éves lányt keresnek a nagykőrösi rendőrök. A fiatal...

Szabadfogású diákolimpia sikerek

Hétvégén két versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi birkózók....

Migránsok bukkantak fel Csemőben

Csemő Önkormányzata oldalán október 17-én késő délután felhívás jelent...

Lopássorozat Abonyban

Lopás miatt kell felelnie annak a 19 éves abonyi...