3.5 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

10 éves a Mazsola-Muzsika

Családias, meghitt hangulatban ünnepeltek a Mazsola-Muzsika régi és jelenlegi tagjai június 14-én vasárnap a Kossuth Művelődési Központ kamaratermében.

A zenés baba-mama foglalkozás 2005-ben alakult Fazekas Zsuzsanna zongoratanárnő vezetésével,majd 2008-tól Bogdán Dóra zongoratanárnő csatlakozott a csapathoz. Az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában működő foglalkozások az eltelt 10 év alatt mintegy 500 pici gyermekkel és családjával kedveltették meg az éneklés, mondókázás önfeledt játékát,boldog mosolyt varázsolva a babák,szülők,nagyszülők arcára.
A jubileumi alkalom meglepetés koncerttel kezdődött, melyen a legelső csoportokból indult, immár 10-12 éves, zeneiskolássá nőtt gyermekek muzsikáltak különböző hangszereken. Ezután Zsuzsi és Dóri nosztalgia foglalkozást tartott; együtt énekelte mindenki a régről ismert dalokat. Végül szülinapi torta és mackó-nyaklánc ajándék érkezett, mindenki nagy örömére.

Isten éltessen kedves Mazsola-Muzsika! Hálásan köszönjük a Zene Birodalmában együtt bebarangolt csodálatostízévet és sok szeretettel kívánunk további emlékezetes, élménydús muzsikálást! (www.mazsola-muzsika)

Fotók az eseményről Kisfaludi Istvántól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...