3.1 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Megölte élettársát a kamasz Cegléden

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. augusztus 7-én 18 óra 33 perckor az Országos Mentőszolgálattól érkezett bejelentés, miszerint egy ceglédi ingatlanban szúrt sérüléssel láttak el egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A helyszínre érkező orvos elsődleges véleménye alapján a 25 éves sértett halálát idegenkezűség okozta.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást akkor még ismeretlen tettes ellen. A nyomozók azonnal megkezdték az adatgyűjtést, a helyszíni- és halottszemlét, valamint a tanúk kihallgatását. A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök 2015. augusztus 12-én a délutáni órákban gyanúsítottként hallgatták ki a sértett 16 éves élettársát, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 7-én 18 óra körüli időben előzetes szóváltást követően egy késsel mellkason szúrta a 25 éves férfit, aki ennek következtében elhunyt. A fiatalkorú lány elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A gyanúsítottat a nyomozók őrizetbe vették, az illetékes bíróság 2015. augusztus 14-én elrendelte az előzetes letartóztatását. Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. 

(A kép illusztráció)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...