6.1 C
Cegléd
2024. október 23. szerda
spot_img

Magasabb fokozatba kapcsolódhatnak a számítógépek

 
De mit jelent ez a ceglédiek számára?
Elsősorban nagyobb adatátviteli sebességet, a korábbinál gyorsabb internetet; olyan érzést, mintha magasabb fokozatba kapcsolnának a számítógépek. Ez pedig egyszerűbb kapcsolattartást, gyors és biztos kép- és videóletöltést és -megosztást is jelent. Hamarabb letöltődnek az emailek, egyszerűbben és élvezetesebben használhatják majd az előfizetők a közösségi oldalakat is. Egyúttal új szolgáltatások is elérhetővé válnak, így például már itt is élvezhetővé válik az interaktív tévézés számos már meglévő funkciója, mint például a megállítható és visszatekerhető élő adás, a programozható és egy gombnyomással rögzíthető műsorok, a digitális műsorújság, a Videotéka, vagy a tévé képernyőjén elérhető változatos online alkalmazások.
2015 végére, a fejlesztéseknek köszönhetően megnyílik az út ahhoz, hogy a legújabb infokommunikációs megoldásokra alapozva még magasabb minőségű szolgáltatások váljanak a ceglédiek számára is elérhetővé, valamint, a közösségi életet támogató környezet alakuljon ki.  A Telekom szisztematikusan haladva építkezik, tervei szerint a helyi lakosok teljes körű tájékoztatást kapnak majd a vezetékes hálózat kiépítése miatt zajló munkálatokról minden érintett helyen.
A szélessávú hálózat kiépítésével párhuzamosan, folytatódik a 4G-s hálózat bővítése is, amely már most 80%-os kültéri lakossági lefedéssel rendelkezik; a vezetékes és mobilhálózati  fejlesztések hozzájárulnak a Digitális Magyarország célkitűzéseinek mielőbbi megvalósulásához is.
További információ a fejlesztésekről a telekom.hu/fejlesztes weboldalon olvasható.
(A kép illusztráció)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Új lehetőségek nyílnak az erzsébetvárosi ingatlanpiacon

Budapest talán legpezsgőbb éjszakai életéről a legismertebb ez a...

Eltűnt Lázár Beatrix

Egy 17 éves lányt keresnek a nagykőrösi rendőrök. A fiatal...

Szabadfogású diákolimpia sikerek

Hétvégén két versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi birkózók....

Migránsok bukkantak fel Csemőben

Csemő Önkormányzata oldalán október 17-én késő délután felhívás jelent...

Lopássorozat Abonyban

Lopás miatt kell felelnie annak a 19 éves abonyi...