3.5 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Akácfa oszlopokat tulajdonítottak el

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. József 19 éves, valamint B. Zoltán 29 éves ceglédi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. szeptember 13-án és szeptember 19-én egy ceglédi erdőben a vadvédelmi kerítésből az első alkalommal 46, majd ezt követően 42 darab akácfa oszlopot tulajdonítottak el oly módon, hogy az oszlopokra erősített dróthálót levágták és a faoszlopokat a földből kihúzták. Az eltulajdonított akácfát a két férfi a 21 éves D. Richárd tulajdonát képező ceglédi ingatlannál rejtették el.

A Ceglédi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2015. szeptember 19-én 16 óra körüli időben a mezőőrrel látott el közösen szolgálatot, amikor észlelte a bűncselekmény elkövetését. A beszerzett adatok alapján rövid időn belül azonosította a három férfit, akiket Cegléden elfogott és előállított. A nyomozók F. Józsefet és 29 éves társát lopás bűntett, míg D. Richárdot orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozóhatóság F. Józsefet és B. Zoltánt őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására. A három gyanúsított ellen a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...