5.1 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Érdekes parkolás

Péntek este láttam ezt az „érdekességet” a Lidl parkolójában. Először nem hittem a szememnek, azt gondoltam ül valaki az autóban, aztán kiderült, hogy ez mégsem pillanatnyi állapot… Nem szeretek ítélkezni,ezért csak találgatni tudok ki és miért parkolt éppen így:

– Tanuló vezető, vagy csak szerencsétlen sofőr, aki egy idő után feladta, hogy be tudjon állni egy parkolóhelyre. Mentségére legyen mondva, valószínűleg a vizsgán csak a ferde parkolást kellett végrehajtania. (A „T”-betűs matricát viszont nem láttam.)

– Vannak nagyon is mozgásképes, de lusta emberek, akik egyszerűen nem hajlandók szabályosan parkolni (de ez mégsem lehet, mert feltűnően messze volt a bejárattól)

– Egy olyan emberé a jármű, aki itt sem akar beállni a sorba, tehát az önkifejezés és az egyedi megoldások feltétlen híve.

– Lehet, hogy mégis volt valaki a volán mögött, de éppen lehajolt szerelni a műszerfal alá.

– Na jó, ennyi rosszindulat után még az is elképzelhető, hogy miután lerobbant az autó, bement elakadásjelző háromszöget vásárolni.

– Utoljára, ha nem is utolsósorban, várok még további javaslatokat, vagy esetleg a jármű tulajdonosának jelentkezését, aki felfedi a titkot.

– Legeslegutoljára pedig…szóval másoknak is tetszett a látványosság, többen előkapták a telefonjukat, hogy megörökítsék a pillanatot.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...