6.1 C
Cegléd
2024. október 23. szerda
spot_img

Hege most nem jutott az élő showba

A hétvégén rajtoló új tehetségkutatóban ceglédi arcot is felfedezhettek a nézők: Hegedűs László „Hege” triálbajnok is megmérette magát a Hungary’s Got Talent műsorában.

A 16-szoros magyar bajnok, idén a világranglista 7. helyén álló Hege egy barátjával és két szépségkirálynővel „erősítve” vágott neki a tehetségkutatónak. Színvonalas műsorát négy igennel jutalmazta a zsűri.

Hiába kaptunk négy pozitív visszajelzést a zsűritől, ettől még nem jutottunk be az élő show-ba, hiszen ez lett volna a minimálisan kitűzött célunk. Hiszen tavaly Ausztriában a legjobb 20-ba kerülve jutottuk be az élő adásba. Itt viszont nem jutottunk idáig. Helyettünk egy sepsiszentgyörgyi triálost juttattak tovább. Ő egyedül adta elő műsorát, barátnője segítségével. Nos, mindannyian tudjuk, hogy miért jutott tovább: nem feltétlenül a jobb teljesítmény miatt. Inkább a határon túli nézők – mint szavazóbázis – megcélzása volt az ok. – mesélte Hege, aki éppen az elmúlt hétvégén október 3-án szerzett két újabb magyar bajnoki címet.

Hege természetesen nem adja fel, hogy felhívja magára és kedvelt sportjára a figyelmet, újabb extrém kihívásokra készül: most több Guinness rekordkísérletet készül felállítani.

VIDEÓ ITT…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Új lehetőségek nyílnak az erzsébetvárosi ingatlanpiacon

Budapest talán legpezsgőbb éjszakai életéről a legismertebb ez a...

Eltűnt Lázár Beatrix

Egy 17 éves lányt keresnek a nagykőrösi rendőrök. A fiatal...

Szabadfogású diákolimpia sikerek

Hétvégén két versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi birkózók....

Migránsok bukkantak fel Csemőben

Csemő Önkormányzata oldalán október 17-én késő délután felhívás jelent...

Lopássorozat Abonyban

Lopás miatt kell felelnie annak a 19 éves abonyi...