3.5 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Hazai csúcs rangadó lesz vasárnap

A férfi kézilabda NB I 15. fordulójában 22-én vasárnap 18:00 órakor a Ceglédi KK SE hazai pályán fogadja a Váci KSE-t. Csúcs rangadó lesz a javából hiszen két olyan csapat küzd a felsőházas helyezésekért, akik általában az alsóházban szoktak versengeni egymással. A vendégek az előkelő 5. helyen állnak a bajnoki tabellán. A Cegléd csupán egy ponttal van lemaradva tőlük, így hazai győzelem esetén helycsere történik. Ehhez persze elengedhetetlen a szurkolók segítsége, akikre most is nagy szüksége van a csapatnak. Kökény István vezetőedzőt kérdeztük, mire számíthat a várhatóan szép számú nézősereg?

– Igen csúcs rangadó lesz, bár én mindegyiket annak tekintem! Legfőképp arról fog szólni a mérkőzés, hogy melyik csapat fog leszakadni az élmezőnytől. Nagyon-nagyon fontos mérkőzés ez számunkra, megspékelve azzal, hogy hazai meccs és még plusz azzal is, hogy tévés mérkőzés. Ettől függetlenül mi ugyanúgy készülünk, mint bármelyik mérkőzésre. A Komlón elkövetett hibáinkat próbáltuk javítani a héten és speciálisan készülünk a váci csapatra. Én azt várom a csapatomtól, hogy sokkal jobb teljesítményt viszünk ki a pályára, mint Komlón és ki tudjuk javítani az ott szerzett csorbát. 

– Hogy vannak a sérültek? Mindenkire számíthatsz már?

– Bíró Balázs a hét elejétől már száz százalékosan részt vesz a munkában. Még fáj a lába, de mindent tud már csinálni, remélem fogom tudni játszatni. Grbovic a dobó kezét fájlalja, de szerintem fog tudni valamennyit játszani és Lászlai Szabi is visszatérő lesz pár kihagyott meccs után. Remélem teljesen kompletten tudunk majd kiállni.

(Kép egy korábbi mérkőzésről – Fotó: Kisfaludi István)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...