5.1 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Nincs idő a sebek nyalogatására

Mai napon, november 26-án a Balmazújváros otthonában lép pályára a Ceglédi KK SE, így nem sok idő van a sebek nyalogatására. A Komló és a Vác elleni vereségek után ismét nehéz mérkőzés vár a Ceglédre, ugyanis a Balmaz otthon nem nagyon hullajtja a bajnoki pontokat. Az őszi hat hazai mérkőzésükről, csupán a Szeged és a Vác távozott győztesként és további motivációként hazai győzelem esetén helyet cserél a két csapat a tabellán. Rendhagyó módon Kökény István vezetőedzőt először a Vác elleni mérkőzésről kérdeztük. Sok szurkoló elmarasztalta a ceglédi csapatot a vereség miatt, de legalább annyian védelmükre is keltek, mert már több nem tervezett pontot szereztek. Már aludtál néhányat a Vác elleni mérkőzésre.

– Mi volt az oka a vereségünknek?

– Még nem néztem újra a mérkőzést, de összességében a védekezésünk nem működött rosszul. Több lerohanást tudtunk vezetni, amiből eljutottunk ziccer helyzetig, de volt a második félidőben egy olyan szakasz, amit ha megoldunk normálisan, akkor a mi oldalunkra billen a mérleg. Sajnos ahelyett, hogy lőttünk volna könnyű gólt, a Vác tudott lekontrázni és mi kaptunk gólt. Az utolsó szakaszra teljesen padlóra került a csapatom. Nagyon görcsösen és idegesen játszottunk a mérkőzésen, aminek egyelőre még nem tudom az okát, de vizsgáljuk. Valahogy nem találtuk a ritmust és rossz döntéseket hoztunk, ami szinte minden játékosról elmondható…

– Mire számítasz a balmazújvárosi rangadón?

– A váci meccs előtt is azt nyilatkoztam, hogy a váci hazai, a Balmaz idegenbeli és az Orosháza elleni hazai mérkőzéseken nagy lépést tehetünk, hogy jó pozícióba kerülhessünk. Bár nagyon rosszul indítottuk ezt a kis etapot, hogy kikaptunk a Váctól. Azon vagyunk, hogy lelkiekben helyrerázódjunk és hogy ne törje meg ez a kudarc a csapatot. Balmazban javítanunk kell, ami nem lesz egyszerű. Változnunk kell és én hiszek abban, hogy a jobbik arcunkat fogjuk mutatni és úgy fogunk kézilabdázni, ahogy az előzőekben már tudtunk. Nagyon nehéz meccsre számítok Balmazújvárosban.

(Fotó: Kisfaludi István korábbi mérkőzésről)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...