3.5 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Munkáltatójától lopott az abonyi nő

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Krisztina 45 éves abonyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 45 éves nő 2015. augusztus 20-án 14 óra és augusztus 21-én 7 óra 30 perc közötti időben egy abonyi pékségben található széfből eltulajdonított közel 500 ezer forint készpénzt, melyet egy papírzacskóba helyezett és a táskájába rejtett. A gyanúsított a boltban eladóként dolgozott, ahol a lopást a munkatársai távollétét kihasználva követte el.

A bejelentést követően a ceglédi rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkihallgatást, melynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Krisztinát, akit 2015. augusztus 21-én 14 óra körüli időben a munkahelyén elfogtak és előállítottak a Ceglédi Rendőrkapitányságra. A rendőrök az egyik öltözőszekrényben hiánytalanul megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított készpénzt.

A nyomozók a 45 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki. M. Krisztina a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...