U-7 (2009): Banai Roland, Chorendzsák Róbert, Dávid Miklós, Palásti Milán, Szepes Roland U-8-9 (2007-2008): Hornyik Dominik, Márok Benedek, Révész Máté, Velkey Paul, Konrád Ákos U-10 (2006): Kocsis István, Fömötör Balázs, Szaniszló Gergő U-11 (2005): Gavaldik Balázs, Kovács Kolos, Gál Dominik U-12 (2004): Borics Gergő, Szabó Gergő, Tóth Marcell U-13 (2003): Prumek János, Kartali Kristóf, Ványi zsombor, Szebeni Dávid, U-14 (2002): Pintér Szabolcs, Horváth Dániel, Juhász András, Schwarcz Dániel U-15 (2001): Simon Péter, Kotlár zsombor, Dudás Gergő U-15 lány: Gulyás Maja, Csíszár Júlia, Józan Dóra U-17 (1999-2000): Szabó Gergő, Augusztin Zsolt, Szabó Kornél, Szlezák Bence U-19: (1997-1998):Juhász Dávid, Kovács Patrik, Szekeres Bence, Simon Gergő
Egy családi nap szerves része az étkezés, ehhez pedig főzni kell. A 11 korcsoportból nyolcban főztek, egy csapat pedig grillezett. Az ételeket az Egyesület elnöke Horváth József és az elnökség tagja, Szalisznyó István bírálta. A tartalmas és ízletes ételeket hat kategóriában (tészták, pörköltek, paprikás krumpli, levesek, egytál ételek és grill ételek) díjaztuk. A főszakácsok legnagyobb elismerése az volt, hogy mindenütt kiürültek a bográcsok, de érdemeiket tárgyjutalommal is elismertük. A szakácsok névsora: U-6-7 Szepesné Czakó Ágnes, U-8-9 Hank János, U-10 Szaniszlóné Fehér Mónika, U-11 Plangár Erika, U-12 Kelemen Kornél, U-13-14 Ungureán László, U-15 Pintér István, U-17 Jaziniczky Zoltán, U-19 Cseh Sándor
A rendezvényről mindenki sok élménnyel gazdagodva távozott és készül a 2016-2017-es évadra.
Szabó Attila – technikai vezető