1.3 C
Cegléd
2024. november 26. kedd
spot_img
spot_img

Bronzérmes a Barack Hotel séfje

Bronzérmes lett a Barack Thermal Hotel & Spa séfje Kocsis Zoltán és csapata Luxemburgban, a világ egyik legrangosabb gasztronómiai versenyén.

Idén november 24-től 28-ig rendezték meg a világ egyik legnagyobb kulináris versenyét a Villeroy & Boch Culinary World Cupot. Az eseményre több mit 70 ország 2500 versenyzője érkezett Luxemburgba. A több napos eseményen egyéni kategóriában indult a Barack Thermal Hotel & Spa csapata a „melegen elképzelt és hidegen tálalt” menüsorával.  Egy 5 fogásos menüsort és 2 hideg, 2 meleg „finger-food-ot” kellett elkészíteni, kitálalni és egyedi látványtervű kompozícióba kiállítani 180 perc alatt. Kocsis Zoltán választása a pacalra esett és ezt a merész választást értékelték leginkább a pontozásnál a bírák.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Miért fontos a klíma szakszerű tisztítása?

    Ha egy minőségi klímát választunk, amit szakértők szerelnek be,...

Elegáns női blúzok: melyek a legkelendőbb változatok, hogyan viseljük őket?

    A női blúzok egyértelműen az elegáns ruhatár alapdarabjai közé...

A digitalizáció határai: Megmenthetik a digitális ikrek az iparágakat?

      Az "Internet of Things" (IoT) eszközök száma óriási növekedés...

Ceglédi elismerés a Szent Erzsébet-díjak átadásán

November 16-án, a váci Nagyboldogasszony-székesegyház ünnepi szentmiséjén adták át...

Az ipari mennyezeti lámpák szerepe a mindennapokban

  Az ipari mennyezeti lámpák, vagy más néven csarnokvilágítók, elengedhetetlen...