-2.4 C
Cegléd
2024. december 27. péntek
spot_img

Gasztronómiai versenyen remekelt a „Ker”

A Ceglédi SZC Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskolája tanulói számos díjat nyertek a február 1-jén rendezett, Dobos C. József mesterszakács nevével fémjelzett Gasztronómiai Versenyen.

Az iskola összesítésben a kilenc csapatból a negyedik helyen végzett.
Szakács aranyérem: Forgó Márk, Benke-Szabó Bence, felkészítő: Nagy Andrea szakoktató,
A legjobb főétel különdíj – szakács: Forgó Márk, Benke-Szabó Bence, felkészítő: Nagy Andrea szakoktató,
Cukrász különdíj: Bekő Dávid, felkészítő: Magyarné Varga Judit szakoktató,
Pincér: legszebb díszasztal különdíj: Rácz Tivadar, Zilizi Máté, felkészítő: Huszár Péter szakoktató, kivitelező: Kálló Marianna gyak. okt. vez., Monori István.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Mit nyerhetnek az építészek és mérnökök a 3D lézerszkenneléssel?

Az építőipar és a mérnöki tervezés folyamatosan fejlődő megoldásai...

Ezek a legjobb hordozható hegesztőgépek!

    A hegesztés ma már nem csupán az ipari és...

Feszesebb arcbőr hialuronsavas feltöltéssel – a fiatalos megjelenés titka

A hialuronsavas arcfeltöltések napjainkban az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozások...

Túlélőcsomag különféle rendezvények megszervezéséhez 

Céges rendezvényt szervezni egyben örvendetes, egyben pedig komplikált és...

Miért kiváló immunerősítő a méz és minden méhészeti termék?

Az senki számára nem lehet kérdés, hogy a hagyományos...