3.5 C
Cegléd
2024. október 18. péntek
spot_img

Sorsolás a 15. Nemzeti Vágtára

A Nemzeti Lovardában szeptember 15-én ünnepélyes keretek között tartották meg az október elején tartandó országos döntő előfutamainak sorsolását.

„Csemő a 7. előfutamban szerepel majd október 1-én, szombaton – a program szerint – 15.50 és 16.35 óra között. Petrik Tamásnak és Gamine Jag nevű kancájának Nyékvárkony, Hatvan, Tiszaladány és Bükkösd lovasaival kell megküzdenie a középfutamba kerülésért. A 12 előfutam győztese automatikusan középdöntőbe jut, valamint az utánuk következő 13 legjobb időeredményt elért lovas is továbbjut. A továbbjutók másnap délelőtt 5 középfutamban újra versenyeznek, ahonnan már csak a győztesek kerülhetnek a vasárnap esti döntőbe. A Kishuszár Vágtán Sárkány nyergében Csemőt képviselő Szerencsés Szandi október elsején a Hősök terén tudják csak meg, hogy kik lesznek az ellenfeleik!” – tette közzé a hírt dr. Lakos Roland Csemő polgármestere.

Abony lovasa is kisorsolásra került: Petrik Tamás tanítványa Zboray Viktória szerencsés sorsolással az ötödik futamban vágtázik Vicces nyergében.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Cegléd “reménységei”

Az immár hagyományosan megrendezett Reménységek Kupáján 4 játékossal szerepelt...

A németországi költöztetés is történhet zökkenőmentesen

Az utóbbi években azt tapasztalhattuk, hogy egyre több ember...

Hajnali sokaság az iskola udvarán

Két ceglédi iskolából (Unghváry és Bem) több mint 100...

Tisza sziget Cegléden

Október 4-én került sor a Tisza Szigetek találkozójára Nagykőrösön,...

Megy vagy marad?

Október 10-én tesz esküt és kezdi meg munkáját a...