10.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Ceglédi a 300.000-dik ügyfél

Dr. Szabó Erika államtitkár látogatott Tarnai Richárd kormánymegbízottal március 9-én pénteken Ceglédre, hogy köszöntse a kormányablakok 300.000-dik ügyfelét. A köszöntés nem egyedülálló, hisz az ország más pontjain is élt a hivatal a sajtóesemény által kapott népszerűsítés lehetőségével. Már néhány hét után köszöntötték például Kaposváron az ötezrediket, Veszprémben a tízezredik szolgáltatást igénybe vevőt.
A kormányablakok 2011 januárjában nyíltak a leendő járásközpontokban abból a célból, hogy az ügyfelek minden, az állammal kapcsolatos ügyet egyetlen helyszínen elintézhessenek. Az irodák hétfőtől péntekig 8-20.00 óráig vannak nyitva.
Az érkező Péczel Orsolya meglepődött a fotósok, médiaszereplők hada láttán, nem számított arra, hogy éppen ő lesz az ünnepelt ügyfél. – Amiatt érkeztem az irodába, hogy ügyfélkaput nyissak személyi jövedelemadóm leadásához. Szerencsére ma nem dolgozom, de máskor mindig nehézséget okoz, hogy négy óra után nem tudok hol ügyeket intézni, így mindenképpen pozitív, hogy munkaidő után is van hova fordulni a problémáimmal. – mondta el az így sajtónyilvánosságot kapott ceglédi lakos.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...