9.3 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Nem volt túl sikeres hétvége

REAC – Restart-Ceglédi VSE 1-1 (0-1)

REAC: Tóth P. Z. – Dinka, Kornis, Menyhért, Kiss K. – Böőr, Sós – Szabó Zs. (Tóvizi, 32.), Illés K. (Olay, a szünetben), Tóth P. – Jovánczai
Cegléd: Bácskai – Robson, Buzás, Fekete A., Vincze Z. – Kenderes, Koncz – Markó (Ladiszlai, 69.), Rebryk, Farkas I. (Szkunc, 81.) – Medgyesi L.
 

 

A fiataloknak sem volt túl sikeres hétvégéjük…
4 utánpótlás csapatunk lépett pályára a hétvége során, de sajnos csak U17-eseink tudtak pontot szerezni. Igaz, ők 3 gólt lőve 3 pontot szereztek, de sajnos a másik három korosztály még gólt sem tudott szerezni, pedig két csapatunk is (U13, U15) büntetőt lőhetett.

 

 

 

U-13: Restart Ceglédi VSE – Balassagyarmat SE  0-5
Zágon László edző: A végeredmény nem tükrözi hűen a mérkőzésen történteket. Mezőnyben javuló játékot mutattunk, de a befejezéseknél rendre hibáztunk. Büntetőt hagytunk ki és kimaradt öt – hat ziccerünk, amiket az ellenfél sorra góllal büntetett a gyengén teljesítő védelmünk hibáit kihasználva. 

 

 

 

U-15: Restart Ceglédi VSE – Balassagyarmat SE  0-2
Farkas János edző: Sokat tettünk a mérkőzésen, hogy jó eredményt érjünk el, de a szokásos egyéni hibák miatt ez nem sikerült. A listavezető a két adódó helyzetét kihasználta, mi pedig a vége előtt tíz perccel, 0-1-nél büntetőt hibáztunk. A mérkőzés összképét tekintve rászolgáltunk volna a döntetlenre!

 

 

 

U-17: Restart Ceglédi VSE – Békéscsaba 1912 Előre SE  3-0
Gólszerzők: Egervári M. (2), Viniczai V.      Jók: Schmidt, Mészáros, Egervári, Berta, Viniczai, Mándity     
Kecskeméti József edző: Langyosan kezdtünk, jókor szerzett Egervári a kapust is kicselezve gyönyörű gólt. Sajnos meglátszik a játékunkon, hogy sokan betegséggel, illetve sérüléssel küszködve vállalták a játékot! Szünet után ritmust váltottunk. Egy parádés szabadrúgásból Viniczai megduplázta az előnyünket, amit Egervári újabb góljával sikerült tovább növelni. De közben kellett Schmidt bravúrja, hogy ne kerüljön közelebb a Csaba!! Végül is magabiztos győzelmet arattunk, ha mindenki egészséges lesz törhetem a fejem az összeállításon…

 

 

 

U-19: Restart Ceglédi VSE – Békéscsaba 1912 Előre SE  0-1
Márton Pál edző: Az ellenfélen kívül az időjárással is meg kellett küzdeni, helyenként viharos erejű szél zavarta a játékot. Az időjárástól elvonatkoztatva alacsony színvonalú, de végig küzdelmes mérkőzésen, két azonos teljesítményt nyújtó csapat közül a szerencsésebb nyert.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...

Gyányi-Túri díj

Az idei tanévben is megrendezésre került dr. Túri József...

Báger Dorina kivívta az Európa-bajnoki indulás jogát

Hétvégén két nemzetközi versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi...

Ezeket a parkolási hibákat követik el legtöbbször a magyarok

A ceglédi rendőrség egy videóban foglalta össze az öt...