20.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Nőtt a házbetörések száma

Két kiemelt bűncselekményről kell beszámolni:
– 2 db quadot loptak el  egy gépkocsikat forgalmazó cég telephelyéről 2 millió forint értékben úgy, hogy a lézeres biztonsági sorompó alatt alagutat ástak az elkövetők , a nyomozás tart .
– Történt egy rablás Törtelen, amikor egy 81 éves nőt egy általa ismert nő lefogta, majd zsebéből mintegy 200.000.-Ft készpénzt tulajdonított el. Az elkövető elfogása, őrizetbe vétele megtörtént.
Továbbra is fő tanács, legyenek elővigyázatosak.

Közlekedés
A közlekedési helyzet hetek óta  hasonlóan alakul, kevés a baleset, így volt ez ezen a héten is, 4 baleset volt összesen, ebből 2 járt személyi sérüléssel .
03.22-én   Csemőben egy családi ház kapubeállójánál egy felügyelet nélkül hagyott 3 éves kisgyerek  a lábbal hajtható kismotorjával megállás és körültekintes nélkül áthajtott az út szemközti oldalára, közben az úttesten szabályosan érkezett egy teherautó, aki hiába észlelte  a kisgyereket, és hiába fékezett, mégis fellökte, szerencsére csak könnyű sérülései keletkeztek a gyermeknek.  
03.24-én az esti órákban Újszilvás külterületén egy férfi láthatósági mellény nélkül szaladt át a sötétben az úton úgy, hogy nem adott elsőbbséget az ott közlekedő tehergépkocsinak. A teherautó sofőrje észlelte a gyalogost, de hiába fékezett, az ütközést nem tudta elkerülni. A gyalogos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Kérjük a gyalogosokat, hogy az utakon átkelésre a kijelölt gyalogátkelőhelyeket használják, a kerékpárosok ahol van kerékpárút, azt vegyék igénybe, többek között nem lehet a négysávos Széchenyi úton  kerékpározni. A járdán a kerékpárokat tolni kell, és a gyalogátkelőhelyen is.  Vigyázzanak a gyerekekre, úgy vigyék ki őket kerékpárral a forgalomba, hogy előtte megbeszélték a közlekedés rájuk vonatkozó szabályait, a kicsi gyerekeket ne hagyják egyedül az utcán még rövid időre sem, és olyan helyen sem, amiről azt gondolják, hogy nem forgalmas.  
Megfontolt, türelmes vezetést, utat kívánunk mindenkinek . 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....