12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Legyőztük a Barcikát

A hajrában még további helyzeteket alakítottunk ki, volt kapufa, védett a kapus, az eredmény azonban már nem változott, így ahogy várható volt, nehéz, küzdelmes mérkőzésen sikerült megszerezni a három pontot. Ezzel pedig továbbra is őrizzük a harmadik helyet, bár az Eger szorosan tapad ránk a negyedik helyen. Többi üldözőnk megtorpanni látszik, míg az előttünk álló csapatok botlottak, így nagyon fontos három pontot szerzett a csapat a Barcika ellen.
Restart-Ceglédi VSE – Kazincbarcikai SC 2–1 (0–1)
CVSE: Miski – Robson (Ladiszlai, 71.), Fekete A., Buzás, Farkas I. – Kenderes, Nagy L., Sándor I. (Rebrik, a szünetben), Koncz Zs., Szkunc (Vincze Z., 82.) – Medgyesi
KBSC: Hamar Zs. – Nyitrai, Toplenszki, Nyisalovits, Horváth Sz. – Halgas, Konate (Illés R., 56.), Fehér B., Kovács P., Horváth B. (Gomez, 78.) –Bene A. (Tátrai, 66.)
Gól: Kovács P. (0–1) a 13., Rebryk (1–1) az 56., Szkunc (2–1) a 68. percben
Piros lap: Fehér B. (szándékosan megrúgta Szkuncot) az 55. percben
Edzői nyilatkozatok:
Ványi Zsolt: “A mérkőzés eleji rövidzárlat után végig kapaszkodnunk kellett, hogy meg tudjuk fordítani az állást, amely hatalmas akarattal és küzdeni tudással sikerült is.”
Szabó János: “Olykor igazságtalan az élet. Sokat tettünk a pontszerzésért, de a kiállítás után két elkerülhető gólt kaptunk, így vereséget szenvedtünk.”

KISFALUDI ISTVÁN KÉPEI ITT…

Utánpótlás eredmények 2012. április 05.-07.

U-13: FC Hatvan – Restart Ceglédi VSE  2-5
Gólszerzők: Pataki Z. (3), Hartyáni N., Petrik S.                Jók: Hazafi, Hörömpő, Kovács, Petrik, Pataki
Végre jól játszott a csapat! Mezőnyben is szervezetten játszottunk, szép akció gólokat szereztünk és Hartyáni révén megszületett első fejes gólunk is. Győzelmünk megérdemelt, sőt, ha helyzeteinket  jobban használjuk ki, akkor nagyobb arányú is lehetett volna a különbség.

U-15: FC Hatvan – Restart Ceglédi VSE  6-2
Gólszerző: Juhász D. (2)
Farkas János edző: A mai mérkőzés igazán fontos  volt nekünk, mert  a dobogón való maradásunk volt a tét. A mi szempontunkból rosszul kezdődött a mérkőzés,  már a második percben gólt kaptunk, amit sikerült a következő percben egalizálnunk. A hazai csapat az első félidőben hárommal megtoldotta még a góljai számát,  sajnos mi csak egyet tudtunk szerezni. A második félidőre a csapat teljesen szétesett , és óriási hibáinkat az ellenfél kihasználta. Az eddig  jól működő védekezésünk a mai mérkőzésre csődöt mondott.

U-17: Párduc Grosics Akadémia „B” – Restart Ceglédi VSE  3-1
Gólszerző: Juhász D.                                                             Jók: Gabai P., Juhász D., Mészáros M., Berta L.   
Kecskeméti József edző: Sajnos nem sikerült megismételni a szombati bravúrt, pedig közel álltunk hozzá. Kihagytunk négy 100%-os helyzetet, amiről majd beszélgetnem kell a fiúkkal, illetve a védelmi kihagyások mellett sem mehetünk el szó nélkül. A tények közé sorolandó, hogy két-három kulcs emberem  enerváltan játszott, talán a hajnali ébresztő, a három órás busz út és a nagy meleg + műfű is vissza vetette a srácokat, de ezek mind a játék részei ezeket egy focistának félre kell tenni a siker érdekében! Semmi gond nincs jövő hét szombaton LE KELL győzzük az előttünk álló Hódmezővásárhely csapatát, ami ha nem is könnyen de kivitelezhető!

U-19: Párduc Grosics Akadémia „B” – Restart Ceglédi VSE  0-2
Gólszerzők: Eke T., Sinka T.                                  Jók: Eke T., Manesses G., Kacsics B., Majláth Z., Terék B.
Márton Pál edző: Az előző hazai mérkőzésen nyújtott teljesítmény miatt a játékosok elsősorban önmagukkal szemben halmoztak fel tartozást! Ennek törlesztése érdekében és egy kis beszélgetés hatására, teljesen más szemlélettel léptek pályára ezen a mérkőzésen. Ráadásul ellenfelünket egy más rendszer alkalmazásával meg is leptük, építve az eddig elsajátított elemekre! Így folytattuk idegenbeli jó sorozatunkat, de most már három pont elhozásával!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....