16.7 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Fegyvernek látszó tárggyal követelte a bevételt

– Albertirsán súlyos sérülést okozó bántalmazás történt, amikor is szintén közterületen egy korábbi öröklési vitából kifolyólag került sor rokonok közötti szóbeli vitára, majd tettlegességre
– fentieken kívül történt még egy kiemelt bűncselekmény területünkön, mégpedig Abonyban, amikor is a Ceglédi úton lévő egyik sörözőbe engedett be a pultos az éjféli órákban egy fiatal lányt cigaretta-vásárlás ürügyén. Amikor a sértett az ajtót kinyitotta egy arcát sállal eltakaró férfi is bement és egy fegyvernek látszó tárggyal a bevételt valamint a sértett ékszereit követelte. Ebben az esetben PMRFK folytatja fegyveres rablás megalapozott gyanúja miatt az eljárást.(több személy előállításra került)
Sajnos ismét emelkedtek a számok a hétvégi házak feltörése kapcsán, ezért aki ilyen ingatlannal rendelkezik, rendszeresen ellenőrizze azt, amennyiben lehetséges riasztó-berendezéssel szereltje fel.

Közlekedési Hírek 
Közlekedés területén szerencsés hetet zárunk, mivel csak egy személyi sérüléssel járó baleset történt Ceglédbercelen, bár ez a baleset sajnos egy gyermekkorút érintett.
A baleset során, a kerékpár úton Budapest irányába haladt és kerékpározása közben az első kereke lekapott a járdáról és a vissza-kormányzás során elesett. Ennek következtében a kerékpár fékkarja a combjába ált. A gyermek súlyos sérülést szenvedett.
Az ilyen sajnálatos balesetek bárkivel előfordulhatnak, nincs mindig feltétlenül vétkes másik fél. Ezért kell vigyáznunk egymásra, a közlekedésben résztvevőkre és persze magunkra is.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....