9.6 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Fejlesztés a Fantázia-Agrofa Kft-nél

A KMOP-1.5.3/C-2009-0076 azonosító számon regisztrált pályázat pozitív elbírálásban részesült, melyről a Közreműködő Szervezet a Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és  Szolgáltató  Nonprofit Közhasznú Kft. 2009. október hónapban értesítette a Kft.-t. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 80.999.570 forint. A projekt megvalósításának kezdete 2009.07.03. és a projekt megvalósításának tényleges befejezése 2011.12.02.
A projekt célja a bevezetendő új termék gyártósorának otthont adó üzemcsarnok létesítése, felhasznált fa-alapanyagok hőkezelésének biztosítása a jogszabályi követelményeknek megfelelően. A projekt során alkalmazott technológia az egyik legmodernebb.
A projekt keretén belül valósult meg egy új termelő csarnok megépítése, valamint egy új, fűrészáru szárító és hőkezelő berendezés beszerzése. A projekt két fő területre bontható: – 2488 m2 alapterületű üzemcsarnok építése és az ahhoz kapcsolódó irodák, öltözők, szociális helyiségek kialakítása – 2 db frisslevegős fűrészáru szárító és hőkezelő kamra beszerzése.
A beruházás eredményeképpen elhelyezkedése révén jelentős hatékonyságnövekedést fog eredményezni, szinte elhanyagolható átszervezéssel fog integrálódni a cég eddigi működésébe. A vállalkozás üzleti helyzetének javulása révén a foglalkoztatási helyzet is jelentősen javulni fog.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...