18.1 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Ismét emelkedett a bűncselekmények száma

Az elmúlt héten 4 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére:
– a rablási cselekmény Cegléden történt, amikor is a bejelentés szerint az esti órákban a  Malom utcai egyik Hotelba tartó sértettet fújta le ismeretlen elkövető ez idáig ismeretlen gázzal, amelytől a sértett elmondása szerint bódult állapotba került és ezt kihasználva az elkövető eltulajdonította iratait és készpénzét.
– a gépkocsi lopásról Kőröstetétlenről érkezett a bejelentés, amely szerint ismeretlen tettes egy szlovák rendszámú, Renault Megan típusú személygépkocsit tulajdonított el az azt használó cég alkalmazottjától
– a közveszélyokozás Dánszentmiklóson történt a hétvégén, amikor is egy családi ház udvarán flex használata közben a szikráktól lángra kapott az ott tárolt faanyag, mely átterjedt a garázs épületre, valamint a szomszédos lakóházra is. Több embert kellett kitelepíteni az oltás és a kárelhárítás idejére.
– a testi sértést a kórház jelentette be, mely szerint ellátásra jelentkezett egy egyébként ittas férfi náluk alkartöréses sérüléssel, mellyel kapcsolatosan elmondta, hogy azt az éjszakai órákban egy ismeretlen személy okozta neki a Cegléd, Szolnoki úton lévő evangélikus templom mögötti területen, ahol őt bántalmazta. A körülmények pontos tisztázása folyamatban van.

Közlekedési Hírek 
Az elmúlt héten a balesetek száma nem növekedett területünkön, ezek közül is személyi sérüléssel járó baleset csak egy esetben történt.
– egy esetben az alkoholos befolyásoltság vezetett baleset bekövetkezéséhez, egy férfi feltehetően ittassága miatt elveszítette uralmát a gépjármű fölött és egy családi ház kerítésének ütközött.
– Egy esetben az előzés szabályainak megsértése okozott anyagi káros baleset, egy esetben a megfordulás szabályainak megszegése, és esetben követési távolság nem megfelelő megtartása
– Súlyos sérüléses baleset történ a Széchenyi úton, ahol egy személygépkocsi ütközött egy motorkerékpárral, amely során a motorkerékpárt vezető személy súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
Cegléd, 2012. augusztus 14.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....