14 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Földi László tervet dolgoz ki

A Cegléden kialakult helyzet, az ottani problémák megoldására a helyi önkormányzat a rendőrséggel együttműködve a következő napokban tervet dolgoz ki – erről a város polgármestere szerdán beszélt az MTI megkeresésére. Földi László (Fidesz-KDNP) az őt érintő bírálatokra nem kívánt reagálni.
Korondi Miklós a Jobbik országgyűlési képviselője keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: a lakók hosszú ideje rettegésben élnek a máshonnan odaköltözött, munka nélküli romák “bűnöző életmódja” miatt. Hozzátette, a panaszokat hiába továbbította Cegléd polgármesterének és képviselő-testületének, az érdemi intézkedés elmaradt, a lakosok reménytelenségükben kérték végül az Új Magyar Gárda Mozgalom segítségét. A képviselő szóvá tette, hogy a kritikus napokban a polgármester nem jelent meg a helyszínen.
Földi László polgármester az MTI megkeresésére szerdán azt közölte: nem kíván mélységében reagálni a Korondi Miklós sajtótájékoztatóján elhangzottakra. “Korábban is elmondtam, hogy a rend fenntartása a rendőrség kötelessége és feladata. A rendőrséggel együttműködve a következő napokban olyan megoldási tervet dolgozunk ki, amely hosszú távra megoldhatja a problémákat. Természetesen a sajtót erről megfelelően informálni fogjuk” – tette hozzá.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...