15 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Koponyacsonttörést szenvedett a ceglédi védő

A mérkőzésre igaznak bizonyult a szegény embert az ág is húzza mondás. Nem volt túl népes a hadra fogható játékosok listája, hiszen lassan a keret fele kényszerül hosszabb vagy rövidebb kihagyásra. A mérkőzés elején egy-egy helyzetet jegyezhettünk fel mindkét kapu előtt, majd a 10. perc magasságában a hazai tizenhatos előtt aktiválódó önzötőrendszer okozott némi meglepetést. A félidő közepe táján aztán eszünkbe jutott a fentebb idézett mondás, mikor is a hazaiak támadója lefejelte Balogh Palit, aki a fűre rogyott. A játékvezető nem látott okot a mérkőzés megállítására, csak kb 1 perccel később. Rutinos védőnk sajnos alaposan megszédült, így egy gyors melegítés után cserére és a csapat átszervezésére kényszerült Ványi Zsolt.
A félidő végéig heéyzetek mindkét kapu előtt voltak, de gólt egyik csapat sem szerzett. A szünetben Balogh Palit, aki rosszul érezte magát kivizsgálásra a helyi kórházba vittük, ahol megfigyelésre és további vizsgálatokra bent is tartották, így újabb védőt veszítettünk el.
A második játékrész is kiegyenlített játékkal indult, majd némileg váratlanul, egy már kivédekezettnek tűnő támadás végén egy visszagurított labdából a hálónkba lőttek a hazaiak. (1-0) A folytatásban próbált csapatunk menni előre, de sajnos a játékunk közel sem volt olyan jó, mint egy héttel korábban, és a rövid kispad se nagyon tette lehetővé a változtatást. Próbáltunk támadni és egyenlíteni, a hazaiak védekeztek és kontráztak. Végül maradt az 1-0-ás hazai győzelem.

Dunakanyar-VÁC – Restart-Ceglédi VSE 1-0 (0-0)
Vác: Dombó – Króner, Páles, Benke V., Gulyás M. – Rása – Kákonyi, Papp K., Király P. (Farkas P., 82.), Rusvay (Pap R., 56.) – Berki I. (Palásthy N., 84.)
Cegléd: Miski – Robson, Koncz, Balogh P. (Brdarics, 33.), Juhász D. – Markó (Csurka Á., 65.), Nagy L., Balog M., Kenderes, Szkunc – Kormos
Gól: Király P. (1-0) a 60. percben

Edzői nyilatkozatok:
Mózner János: “Ez a győzelem olyan volt, mint az első szerelem, ez a legnagyobb élményem, amióta itt vagyok.”
Ványi Zsolt: “Úgy nehéz mérkőzést nyerni, hogy több futballistám ül a lelátón, mint amennyi a pályán van. A játékunkról nem tudok sokat mondani, mert nem volt, de ha csak nyolc meccsenként jön egy vereség, akkor nem lesz probléma.”

Forrás: nemzetisport.hu/ cegledifoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...