4.5 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

A jó példa sajnos nem ragadós

A díjkiosztó ünnepségen Tűri László fizikatanár-házigazda összefoglalta a díjak történetét, majd a Református iskola diákjai adtak műsort. A rendezvényen előadást tartott Dr. Koltói Ádám a magyar népi hagyományok szimbólumairól. Tűri László pedig Félix Baumgartner a sztratoszférából néhány hete történt ugrásának fizikai hátterét mutatta be.
A rendezvény után dr. Beck György lapunk kérdésére elmondta, hogy amikor tíz éve megalapította a Tóth Czifra Mihály díjat azt remélte, követői akadnak majd a kezdeményezésnek. A jó példa eddig sajnos nem volt „ragadós”. – Miután évekig hiába vártam, négy éve megalapítottam a Velkey Imre Emlékdíjat is a magyartanároknak. Jó lenne azért, ha lennének „utánzóim”, akik kedvet kapnának ahhoz, hogy egy kis elismerésben részesítsék azokat a pedagógusokat, akik magas színvonalú munkát végeznek Cegléden. Én továbbra is várom, hogy megjelennek majd felajánlások a díjak alapítására.
Tavaly a díjátadáson felcsillant a remény a folytatásra, mert a Ceglédiek a Ceglédiekért Közalapítvány vezetője, dr. Zsámberger György beszédében szorgalmazta nyelvtanári díj alapítását.
– Az alapítvány gyűlésén megszavazta a nyelvtanárok elismerésére szolgáló díj alapítását, de szervezési okokból nem tudtuk időre előkészíteni a díj átadását. – nyilatkozta lapunknak az alapítvány elnöke.

Fotók az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....