3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

TEKER-és szemétSZED-és

A jó idő beköszöntével a cserkészek is programot szerveztek a szabadba március első szombatjára. Kerékpárral indultak a termálfürdő melletti tóhoz. Ám a könnyed biciklizés mögött egy sokkal fontosabb dolog lakozott.

Aki a Budai úton járt, láthatta, hogy a hóolvadás után nem csak a tavasz első virágai bújtak elő, hanem a szeméthalmok is, melyek a kerékpárút mentén eléggé elszaporodtak. A lelkes fiatalok tekerés közben meg-megállva egy jó darabon megszabadították az árkok és a bicikliút környékét a hulladéktól. A munka végeztével elérték úticéljukat, ahol megebédeltek, játszottak egy kicsit, majd megfáradva, de egy tisztább útvonalon térhettek haza.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Tuti Vegyesboltnak, aki frissítő üdítőitalaival támogatta a cserkészeket, illetve az ismeretlen hölgynek is, aki kedvesen érdeklődött felőlünk és örömét, köszönetét fejezte ki munkánk iránt.

Reméljük mások számára is példával szolgál a cserkészek akciója és még tisztábbá tehetjük együtt környezetünket. Végül pedig szeretnék Baden Powell, a cserkészet alapítójának szavaival élni: ”Igyekezzetek ezt a világot egy kicsit jobb állapotban magatok mögött hagyni, mint ahogy találtátok.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...