17.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Házias ízek Kalocsáék Vendéglőjében

A családi vállalkozásként Cegléden legrégebben működő Kalocsáék Vendéglőjében 1957 óta szolgáljuk ki vendégeinket. Az üzletet 1991-ig a Vendéglátó Vállalat bérelte a családtól, ekkor került teljesen a tulajdonunkba az üzemeltetés is. Azóta hosszú utat jártunk be a folyamatos felújítások, átalakítások terén, amíg a Kalocsa kocsmából Kalocsáék Vendéglőjévé vált.

Mostanra igényesen kialakított helyiségeinkben tudjuk kiszolgálni az étkezni, vagy szórakozni vágyó vendégeinket. Két külön helyiségünkben egyidejűleg akár két külön rendezvényt is le tudunk bonyolítani. Fiatal személyzetünkkel szívesen vállaljuk születésnapok, évfordulók igény szerinti megrendezését, akár táncos, bulis formában is.

A hétközi előfizetéses menük mellett minden nap lehetőség van 990 forintért korlátlan ételfogyasztásos svédasztalos ebédre is. Természetesen ezek mellett kedves vendégeink a bőséges étlapválasztékból is kedvükre rendelhetnek. Legújabb szolgáltatásként bevezetjük keddtől csütörtökig a korlátlan ételfogyasztásos vacsorát is, 1.190 forintért.

Dohányzó vendégeink a hangulatos kerthelységünkben a kis kerti tó mellett hódolhatnak szenvedélyüknek, miközben az aranyhalak úszkálásában gyönyörködnek.

A tavasz beköszöntével beüzemeltük a kertben lévő kemencénket és a bográcsozó, grillező állásunkat. Ezek akár ki is bérelhetők, így akinek otthon nincs rá lehetősége nálunk saját maga megfőzheti, vagy megsütheti barátainak, rokonainak a különleges fogásokat.

Ételeink a kezdetek óta mindig magyaros, házias ízvilágúak voltak, ezt a jó szokásunkat a jövőben is meg fogjuk őrizni, amivel már több mint 55 éve állunk a kedves vendégeink rendelkezésére. Jöjjön, győződjön meg róla személyesen!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....