9.9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

A szezon utolsó hazai mérkőzése volt

A szezon utolsó hazai mérkőzésén a Ceglédi KK SE a Balatonfüredi KSE csapatát fogadta. Már mindkét csapat teljesítette  a célkitűzését, mégis nagy csatát hozott a találkozó.

A lefújás után Kökény István vezető edző értékelt: – Gratuláltam a csapatnak a hozzáálláshoz, mert fejben teljesen másképp jöttek ki, mint a Pécs elleni meccsere. Jól kezdtük az első félidőt, majd a második játékrész elejével volt egy kis gond. Nagyot csatáztak a fiúk, mert elhitték, hogy nyerhetünk. Felállt fal ellen nehezen mentek a támadásaink, de úgy érzem, hogy egy pontot azért megérdemeltünk volna. Nem szoktam szidni a játékvezetőket, de ma nem hagyták, hogy nekünk teremjen babér. A kétes ítéletek 90%-át a Fürednek adták. Sajnálom a fiúkat, mert nagyot csatáztunk.

Borsos Gergő szakosztály vezetőt is megszólaltattuk az utolsó hazai mérkőzés kapcsán: – Csakúgy, mint a szurkolók, a vezetőség is sajnálja, hogy véget ért a szezon. Az utolsó mérkőzéseken már nagyon fáradtak voltak a fiúk, jól fog jönni a szünet. Ebben a csapatban rengeteg munka van, de a nyári igazolásoknak köszönhetően még erősebbek leszünk. Szeretném megköszönni a szurkolóinknak az egész éves támogatását ! Idegenbe is elkísértek minket és többször is átsegítettek bennünket a holtponton. Több pont is a szurkolóknak köszönhető. Tavaly óta folyamatosan nőtt a néző számunk, ami mára már átlag 800 fő és büszkén mondhatom, hogy az országban ez a harmadik legnagyobb nézettséget jelenti a Veszprém és a Szeged után.

Ceglédi KK SE – Balatonfüredi KSE 26 – 28 ( 14 – 13 )
Ceglédi gólok: Bíró 5, Lepsényi 5, Hódi 4, Dobó 4, Takács 4, Pocsai 1, Dengi 1, Savon 1, Tóth N. 1, Vezetőedző Kökény István
pézsé

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...