7.7 C
Cegléd
2024. április 27. szombat
spot_img

Újdonságok a Tourinformnál

Július 1-től új üzemeltetője van a helyi Tourinform Irodának. Az információs iroda a Ceglédi Kistérségtől a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatalhoz került át. A változásokról, fejlesztésekről, új szemléletről Erdős Adrián, a Tourinform Iroda munkatársa tájékoztatta lapunkat.
– Igyekszünk új, fiatalosabb munkastílussal frissíteni az iroda megjelenését. Ennek részeként új design-t kapott az iroda belülről, világító táblát és figyelemfelhívó beach flag-et (strandzászló) helyeztünk el a bejáratnál. Megrendeltünk a belvárosban kihelyezésre kerülő táblákat is, amelyek a közlekedési táblákhoz kapcsolva az iroda helyszínét jelölik majd. De ezeken túl reklámanyagokkal is népszerűsítjük az irodát és szolgáltatásait.
 
– Látható már az eredménye a marketingkampánynak?
– Feltétlenül, sokkal többen megtalálnak minket. Napi 30-40 érdeklődő látogatónk van, vagyis jelentősen megnőtt az iroda forgalma. 
– Melyek a leggyakrabban igénybe vett szolgáltatások?
– A hazai és külföldi turisták a helyi rendezvényekről, térségi látványosságokról érdeklődnek leginkább. Ezek bemutatását segíti a most elkészült három nyelvű képes kiadványunk és az az eseménynaptár is, amely a legfontosabb környékbeli és ceglédi rendezvényeket tartalmazza. De a héten például a szállodában nyaraló hollandok, angolok érdeklődtek budapesti idegenforgalmi látványosságok iránt.
– Milyen újdonságok kerültek bevezetésre?
– Új szerződéseinknek köszönhetően nem csupán a hazai rendezvények 90 (!) százalékára tudnak nálunk jegyet váltani az érdeklődők, de gyakorlatilag Európában bármilyen rendezvényre, koncertre, fesztiválra. Nagyon nagy érdeklődés van erre a lehetőségre. Ezt bizonyítja, hogy felettébb népszerű volt a fiatalok körében a Balaton Sound, amelyre több millió forint értékben adtunk el jegyeket. Az értelmiségiek pedig színházjegyet keresnek, az István a királyra például már csak szeptemberi előadásokra tudunk jegyet foglalni.

Újdonság, hogy a Cegléd kártya mellett, a Budapest kártyát is forgalmazzuk hamarosan, amely ingyenes tömegközlekedést és múzeumok, látványosságok belépődíjához jelentős kedvezményt biztosít a fővárosba kirándulni vágyóknak. S ha már a kártyáknál tartunk, hamarosan a néhány ezer forintba kerülő tolmácskártya is kapható lesz, amelyen keresztül telefonos fordításhoz lehet jutni, ha általunk nem ismert nyelven kell ügyet intéznünk.  

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...