14.8 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Betörések a ceglédi piacon

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két helybeli fiatal ellen. A rendőrségre 2013. július 31-én 3 óra 50 perc körüli időben érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy ismeretlen személyek a Cegléd, Kossuth téren található – az idén nyáron felújított és átadott – piaccsarnokhoz tartozó árusító pavilonokat törik fel, melyekből zsákokban hordják ki az árut.
A helyszínre érkező gépkocsizó és kerékpáros ceglédi járőrök a piac területét körbezárták, és még a helyszínen elfogták K. R. és B.M. ceglédi lakosokat. A 15 és 16 éves fiú megpróbált a rendőrök elől elfutni, miközben eldobálták a betörések során eltulajdonított árukat.
A helyszínelés során kiderült, hogy a gyanúsítottak tizenöt pavilont törtek fel, öt pavilonból húsárut, tejtermékeket és készpénzt loptak el, tíz esetben rongálási kár keletkezett. A fiatalokat a rendőrök előállították a Ceglédi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket. Ellenük már több eljárás van folyamatban hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt. Az elkövetőket a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásuk elrendelését. Az ügyben a további eljárását szakértők bevonásával a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.
A kép illusztráció!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...