5.6 C
Cegléd
2024. április 17. szerda
spot_img

Ceglédi kedvenc

A parttól kb. 100 m-re található Stefanos apartmanház különlegessége, hogy főleg magyar vendégeket fogadnak, a vendéglátók is magyarok, ami megadja a családias alaphangulatot. A praktikusan berendezett, barátságos, 2-3, 4-5 és 6 férőhelyes apartmanok mindegyike fürdőszobával, konyhával vagy konyhasarokkal és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, kilátással a kertre vagy az Olymposra.

Ceglédről is egyre többen veszik igénybe a ház szolgáltatását. Kovács László 40 éves ceglédi családapa, aki feleségével és 2 gyermekével évek óta visszajáró vendége az apartmannak, sőt több baráti családnak, rokonnak, ismerősnek ajánlotta a lehetőséget. Tapasztalatait megosztva elmesélte, évekig Bulgáriába jártak a tengerhez, de ott az időjárás és a szálláshelyek minősége is kiszámíthatatlan volt. 

– A neten szörfözve találtuk meg a Stefanos Apartmant, ami a képek alapján megtetszett. Mi saját gépkocsival mentünk, de lehetőség van buszos vagy repülős utazásra is.  Az élmények hatására azóta is visszajárunk, mert minden valóban olyan, mint a képeken. Nagyon kellemes és igényes a környezet, kedvesek a házigazdák. Mint kisgyermekes családnak tetszett, hogy van parkosított kert, grillezési lehetőség az udvaron, csendes mégis közel van a parthoz. 

– A szép homokos tengerpart mellett számos látnivaló csábítja az utazót a környéken – ajánl programot László. 

Az Olympos-hegy, az ókori görög istenek lakhelye egyéni kirándulásokra is remek lehetőséget nyújt. A településről pedig csupán 3 kilométernyi kényelmes séta a kiépített tengerparton Paralia, amely a görög riviéra nyüzsgő központja. Egyénileg is elutazhatunk a mintegy 180 km-re lévő Meteorákhoz, de buszos kirándulásokat is szerveznek a lebegő kolostorokhoz. 

– Az egyórás autóútra lévő Thessaloniki hangulatos óvárosát se hagyják ki. A gyerekeknek a tengerparton viszonylag olcsón vidámpark és kisvonat is üzemel, a mi gyerekeink nagyon élvezték. – tette hozzá az élménybeszámolóhoz a fiatal apuka.

Kovács Róbert nagykőrösi lakosnak egy korábbi ceglédi nyaraló ajánlotta az apartmant, amit idén nyáron ki is próbált. Mint mondta nem csalódott:

– Tiszta, kulturált, igényes a szálláshely, ami nekünk nagyon fontos és nem minden görög szállásról mondható el. Emellett nagyon segítőkészek, közvetlenek a magyar vendéglátók. Az első pillanattól családtagnak éreztük magunkat. Az is a ház specialitása, hogy nincsenek megkötött turnusok, mint máshol. Mindenki annyi időre mehet, amennyire akar, ha van hely – ez nagy szabadságot ad. Ha pontozni kell, tőlem maximális pontszámot kap a Stefanos apartman.

 

www.stefanos.hu

T:+3630/934-8383, +3630/212-6983, +3023510/62018

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...