7.3 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Az utakon is megkezdődik a tanév

Az előrejelzések szerint a következő napokban többfelé alakulhat ki eső, zápor, zivatar, amelynek következtében vizessé válik az útburkolat, és hirtelen lecsökkenhet a látótávolság. Az élénk széllökések tovább csökkenthetik a járművek menetstabilitását, ezért kérjük, hogy ilyen időjárásban fokozottabban ügyeljenek és sebességüket az út-, valamint látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg. 

A gyermekek nagy bánatára az előttünk álló héten ismételten megkezdődik az újabb iskolai tanév. Hétfőtől az utakon nagy számban jelennek meg az óvodába, iskolába autóval vagy gyalogosan közlekedő családok és gyermekek. Felhívjuk valamennyi járművezető figyelmét, hogy a kijelölt gyalogos átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és mérsékelt sebességgel közelítsék meg!

A balesetek megelőzése érdekében az idei évben is, szeptember első hétfőjétől a napi oktatás kezdetének és befejezésének időszakában- a hagyományokhoz híven- fokozott rendőri jelenlétet biztosítunk az iskolák környékén. Ennek ellenére fontos, hogy a szülők gyermekeikkel megbeszéljék az alapvető közlekedési szabályokat, esetleg bejárják közösen azt az útvonalat, amelyen a kisgyermekek iskolába járnak majd. 

A Ceglédi Rendőrkapitányság kéri a közlekedőket, hogy nagy figyelemmel, fokozott óvatossággal vegyenek részt a közúti forgalomban!  Balesetmentes közlekedést kívánunk! 

Cegléd, 2013.08.26.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...