5.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Világmárkák a Blend-ben

Napjainkban a BLEND, az ICHI és az FQ1924 a dániai DK Company cégcsoport tagjai, mely az európai divatházak egyik legnagyobbja. Cegléden a Szabadság tér 7. szám alatti márkaüzletben várja érdeklődő, nyitott urakat és hölgyeket, akik szeretik követni a divatot, de nem a divat áldozatai.

A BLEND sikertörténete 1993-ban kezdődött a dániai Vejlé-ben, amikor a Cég elszánta magát, hogy egy megfizethető divatot teremt a piacon. A BLEND egy erős márka, mely a fiatal, szabadszellemű férfiakat és nőket célozza meg.

A BLEND srác egy macsó, aki figyel az újdonságokra, a ruhák részleteire és az elérhető árakra. Szereti követni a divatot, de nem a divat áldozata. Egy valódi lázadó, aki hű önmagához. 

A BLENDshe márka kollekciói egy magabiztos, városi lánynak lettek tervezve, aki vad, de egyben nőies is. A BLEND csaj személyiségét az egyszerűséggel szereti kifejezni („Simple is beautiful!”). Ő egy természetes szépség, nőies kisugárzással – szabadszellemű, nyitott, de mégis megfontolt.

Az ICHI márka egy tipikusan feminin divatmárka a vibráló, érzéki, művelt városi nőknek. Az ICHI lány mindig egy lépéssel a hagyományos divat előtt jár. Független, aki nem veszi figyelembe a szabályokat és a hagyományokat. Bátran vállalja és kombinálja az elképzelhetetlent: ezért rajong az ICHI dizájner márkáért!

Az FQ1924 márka a hétköznapi, lezser és sportos stílust hozza a főiskolás kalandoroknak és az örök fiataloknak, zseniális részletekkel és attitűdökkel a kifinomult ízlésű, igényes városi férfiaknak.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...