9.6 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Egészséges buli felső tagozatosoknak

 



Sziasztok! Várunk minden felső tagozatos tanulót egy új kezdeményezés bemutatkozó bulijára, melynek neve:

 

Children’s Dance Party

Vol 1.  Harvest party

 

A program fő támogatói:Tesco, MySchool Angol Nyelviskola Cegléd, Gyermekvilág: játék, iskolaszer – Cegléd,

 

A program támogatói: Diák önkormányzat , Táncsics Általános Iskola Alapítványa, Cegléd Város Polgármesteri Hivatala, Erzsike-ker, Starking Gyümölcssziget, Klément György, Pölöskei szörp, Sze-Szó Szikvíz és Ásványvíz Palackozó Üzem, Imregi Étterem, Margó 2004 Kft., Rendőrség, CTV, ClubTV, Cegléd Rádió, , Ceglédi Kék újság, Ceglédi Panoráma, Dél Pest-megyei Szuperinfó, GYURMO Autósiskola Kft., Jamland Cool Style ’90 Táncstúdió, Kossuth Étterem Cegléd, Shane-l Biztonságtechnikai Kft + anonim támogató

 

A program helyszíne: Kossuth étterem

 

A program időpontja: 2013.10.04. péntek  16:00-20:00

 

A program célközönsége: Cegléd város 4 Általános iskolájának összes felső tagozatos tanulója és a 8 osztályos gimnázium megfelelő korosztálya.

 

Nekünk a legfontosabb a te biztonságod, ezért erre különösen odafigyelünk.

A program biztosítása: Biztonsági ember a bejáratnál. A rendőrség részéről itt lesz mind a négy iskola iskolarendőre. A rendezvényt támogató iskolákból a diákokat jól ismerő 1-1 tanár jelenléte. Diák önkormányzati segítők. Az illemhelyen egy hölgy és egy úr folyamatos jelenléte. Az egész rendezvény ideje alatt folyamatos videofelvétel és fényképezés profi  technika segítségével az esetleges rendbontók felismerésére.

– Egy magát felfedni nem kívánó támogató segítségével azoknak a tanulóknak a hazaszállítása mikrobusszal, akiknek a szülei igénylik ezt. (19:00-21:00-ig, igény szerint)

 

A program céljai:

1. Gyümölcssziget – Egészséges életmód propagálása (gyümölcsökből készült egyszerűen elkészíthető ételek bemutatása, kóstolása az Imregi  Étterem segítségével, tudatos étel-ital választás kialakítása).

2. Biztonságsziget -A rendőrség segítségével érdekes, izgalmas, szórakoztató és hasznos programok.Drog, alkohol ,dohányzás és aids prevenció -D.A.D.A. PROGRAM. Az internet veszélyei. Mobiltelefon az iskolában. Különböző tesztlapok kitöltésével esélyed van a rendőrség által felajánlott ajándékok megnyerésére. A tesztlapokat legjobban kitöltők között a GYURMO Autósiskola Kft. utalványait osztjuk ki, melyekkel jelentős kedvezményeket kaphatsz a náluk induló tanfolyamokból. Részeg szemüveg kipróbálása, motoros szimulátor.

3. Egészségsziget.Pölöskei szörpökből tartott bemutató is helyet kap a programokban (a Sze-Szó Szikvíz és Ásványvíz Palackozó Üzem segítségével), kiemelten kezelve a nemrég megjelent Flavin tartalmú terméküket (ami nem csak finom, de immunrendszered is támogatja).

4.- Helyi (Cegléd környéki) PÉLDAKÉPEK, élsportolók, olimpikonok bemutatása testközelből. Pl: Ungvári testvérek-judo, Lőrincz Tamás birkózás, Hegedűs László Extrém sportoló, trial kerékpározás, Relevé Tánciskola(Magyar és világbajnok). Hogy ezen a hétvégén ki jön el közülük, maradjon meglepetés.

5.- A rendezvényt Tini disco zárja.

 

Hívd el szüleidet, mert a programok nekik is sok, hasznos információt adhatnak! Természetesen számukra a belépés díjtalan.

 

Friss infókért látogasd meg facebook oldalunkat! (http://www.facebook.com/cdpcegled?fref=ts)

 

Belépés csak diákigazolvánnyal!

 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...